Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

Mamasab Army💫's Photos in @dessertsedap4u Instagram Account

Mamasab Army💫's Photos in @dessertsedap4u Instagram Account

Mamasab Army💫

@dessertsedap4u

🎂 MAMASAB BAKERY 🎂 DESSERT PALING VIRAL 🔥 SEKALI BELI MESTI NAK REPEAT 🍰 ADA LEBIH 200 MENU! Nak order👇🏻

Mamasab Army💫's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of Mamasab Army💫 in dessertsedap4u Instagram Account.

Sponsered Ads

dessertsedap4u's Media: 2024427014133144835_4100302814

Share 0 0
dessertsedap4u's Media: KAMBING PERAP SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT... SEMERBAK BAU MENUSUK KENIKMATAN !
.
Kambing perap i

KAMBING PERAP SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT... SEMERBAK BAU MENUSUK KENIKMATAN ! . Kambing perap ini diimport khas dari New Zealand, dagingnya sangat lembut dan juicy. . Bayangkan dengan kombinasi sos perap 7 ramuan Mamasab, bakal menyengat saraf lidah satu family sayang2. . Rasa pedas2 manis, dimakan bersama keluarga menjadikan satu moment bahagia dalam hidup. 1kg hanya RM55 dan pastinya tak cukup. Jadi ambil 3kg konfem puas sampai ke pagi. . Tempah sekarang sebelum terlambat!! Klik je link di bio tu❤️ #mamasabbakery #mamasablover #sabrinabakery #cake #cakes #kek #kambingperap #kambing #kambingperapmamasab #sosperapberapi #sosperap #kambingperapviral🐐 #kekviral #keksedap #kekpremium #cutecakes #birtdaycake #kekharijadi #kekcomel #sayajual #abangsado #malaysia #hatikumilikmu #pujaanhatikanda #instafoodgram #igreviewmalaysia #bazaronline #onlineshopping #instagramers

Share 1 10
dessertsedap4u's Media: Kek yang paling digemari dan menjadi kegilaan ribuan pelanggan Mamasab
.
.
DFCC Standard
> Kek choc

Kek yang paling digemari dan menjadi kegilaan ribuan pelanggan Mamasab . . DFCC Standard > Kek chocolate mewah > Dilapisi cream cheese > Disiram karamel PERGHHH.. . Size 7" - RM 40 Size 10" - RM 70 Size 12" - RM 90 . . #dfcc #devilfoodchocolatecake #creamcheese #caramel #chocolatecakes #mamasabbakery #mamasabagent #kekviral #kek #dessert #deserts #cake #cakelovers #promo #cakepromo #specialdeals #jamuan #makan #makanmakan #gilakek #keksedap #kekpremium #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #mamasab #putrajaya #cookies

Share 1 16
dessertsedap4u's Media: Disebabkan permintaan ramai kini MINI PACK RED VELVET jadi menu utama..
.
Red Velvet cake moist gil

Disebabkan permintaan ramai kini MINI PACK RED VELVET jadi menu utama.. . Red Velvet cake moist giler.. dgn cream cheese yg selambak dan di hiasi dgn lelehan nutella.. . Kalau rasa tak puas yang minipack boleh la order yang 7" ni, Standard atau full nutella.. . 7" Standard RM 40.00 7" Full Nutella RM 50.00 MINI PACK RM 12.00 Tiap2 hari ada tau. Delivery pon tiap2 hari . Just klik link di bio untuk order 😘 #igreviewmalaysia #instafoodgram #cakedecorating #malaysianfood #malaysia #putrajaya #delivery #fooddelivery #halal #redvelvet #kl #dessert #cakes #morning #happiness #mamasab #sabrinabakery #pastry #lokal #igshop #cookies #meletop #shahalam #fooddelivery

Share 2 21
dessertsedap4u's Media: Ape???harini last day dapat makanan percuma??🥺🥺🥺
.
Beli 1 box *COMBO ABG SADO percuma 4 MINI NUT

Ape???harini last day dapat makanan percuma??🥺🥺🥺 . Beli 1 box *COMBO ABG SADO percuma 4 MINI NUTELLA CHEESETART???* 😱😱😱 . Aduhai ruginya kalau tak sebat 1box ni.. Lepas ni nak tunggu promosi memang lambat lagi lah..jgn masing2 gigit jari sudahlah🤪🤪🤪 . Harga 1box *RM35* Berbaloi ke tak??atau berbaloi baloi sgt🤩🤩🤩 sebab dalam 1box ni ada ⇨ *BROWNIES* Sweet Heart❤❤❤ ⇨ *CONGOBARS* IN My Life🥰🥰🥰 ⇨ *WALNUT BROWNIES*😘😘😘 for you Baby ⇨ *NUTELLA GUNUNG BERAPI*🔥🔥🔥 you so Hot . . Cepat2 pm/whatsapp dan lagi cepat terus jew call📞📞📞 lg senang kaw tim🤪🤪🤙🏻🤙🏻 . . 📲 www.wasap.my/60172412987 #sayajual #malaysia #abangsado #free #putrajaya #shahalam #brownies #brownieskl #suprisedelivery #cake #cookies #trending #remaja #viral #igreviewmalaysia

Share 3 14
dessertsedap4u's Media: PROMO BERMULA HARI INI 💕
.
.
Bagi penggemar brownies jom grab peluang ni utk dapatkan mini CHEESE

PROMO BERMULA HARI INI 💕 . . Bagi penggemar brownies jom grab peluang ni utk dapatkan mini CHEESE TART secara PERCUMA‼️ . Setiap order COMBO BROWNIES sayang2 akan dapat 4 pieces mini CHEESE TART SECARA PERCUMA.😍😍😍 . So uolls takkan balik dengan sebelah tangan kosong sebab tangan sebelah pegang combo brownies, yang lagi sebelah pegang cheese tart 😍😍😍 . . Jom order sekarang‼️ . . 🔹1 SET = RM35.00 SAHAJA 🔸1 SET = RM35.00 SAHAJA 🔹1 SET = RM35.00 SAHAJA . . . 🔻Click link di bio utk order🔻 . . . . #comboabangsado #brownies #browniesedap #brownieskl #congobar #congobars #nutella #nutellagunungberapi #nutellagunungberapishahalam #browniessaltedcaramel #browniesmixnuts #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #keksabrinabakery #kek #keksedap #sedapgiler #bantingselangor #selangor #banting #sedapgila #kek #minicheesetart

Share 0 8
dessertsedap4u's Media: FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱
.
Sayang2 boleh dapatk
an 4 Biji mini nutella cheese tart seca

FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱 . Sayang2 boleh dapatk an 4 Biji mini nutella cheese tart secara PERCUMA hanya dengan pembelian 1 Combo Sado. Stok sangatlah terhad ! . First come, first serve. Booking dan grab sekarang 😘 . Available for pickup start 15 -17.4.2019 . Untuk order just klik je link di bio tu okeh❤️ #mamasab #igreviewmalaysia #instafoodgram #cakedecorating #malaysianfood #combosado #abangsado #nutella #cheesetart #brownieskl #kl #putrajaya #malaysia #reviewig #onlineshopping #puncakalam #chocmoist #kek #sayajualmurah #free #raya #uitm

Share 1 17
dessertsedap4u's Media: FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱
.
Sayang2 boleh dapatk
an 4 Biji mini nutella cheese tart seca

FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱 . Sayang2 boleh dapatk an 4 Biji mini nutella cheese tart secara PERCUMA hanya dengan pembelian 1 Combo Sado. Stok sangatlah terhad ! . First come, first serve. Booking dan grab sekarang 😘 . Available for pickup start 15 -17.4.2019 . Untuk order just klik je link di bio tu okeh❤️ #mamasab #igreviewmalaysia #instafoodgram #cakedecorating #malaysianfood #combosado #abangsado #nutella #cheesetart #brownieskl #kl #putrajaya #malaysia #reviewig #onlineshopping #puncakalam #chocmoist #kek #sayajualmurah #free #raya #brownies #cookies

Share 0 9
dessertsedap4u's Media: FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱
.
Sayang2 boleh dapatk
an 4 Biji mini nutella cheese tart seca

FREE ! FREE ! FREE ! FREE ! 😱😱😱😱 . Sayang2 boleh dapatk an 4 Biji mini nutella cheese tart secara PERCUMA hanya dengan pembelian 1 Combo Sado. Stok sangatlah terhad ! . First come, first serve. Booking dan grab sekarang 😘 . Available for pickup start 15 -17.4.2019 . Untuk order just klik je link di bio tu okeh❤️ #mamasab #igreviewmalaysia #instafoodgram #cakedecorating #malaysianfood #combosado #abangsado #nutella #cheesetart #brownieskl #kl #putrajaya #malaysia #reviewig #onlineshopping #puncakalam #chocmoist #kek #sayajualmurah #free #raya

Share 2 20
dessertsedap4u's Media: Brownies is done ✅ .
Semoga hari-hari sayang dipermudahkan ❤️🌹
.
.
Sesape nak selit order boleh ce

Brownies is done ✅ . Semoga hari-hari sayang dipermudahkan ❤️🌹 . . Sesape nak selit order boleh cecepat klik link di bio tu💕 #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #sayajual #malaysia #abangsado #brownieskl #brownies #kualalumpur #dessert #onlineshopping #photography #quality #lokalbrand #bazaar #bazaaronline #remaja #meletop #igersmy #bazarpaknil #sayajualmurah

Share 1 13
dessertsedap4u's Media: Korang dah mandi ke tak tu?
Kambing ni je belum mandi dengan sos lagi tau 💪💪💪
.
Sempena cuti ni

Korang dah mandi ke tak tu? Kambing ni je belum mandi dengan sos lagi tau 💪💪💪 . Sempena cuti ni banyak yang nak lepak-lepak tepi pantai sambil buat BBQ gitew 😇😇 Meh la jemput saya ke tempat picnic awak 😍 . 1kg RM55 1/2 RM35 . Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur 💞Bangsar South 💞Damansara Damai 💞Ara Damansara 💞Kota Damansara 💞Mont Kiara 💞Sri Hartamas 💞Subang 💞TTDI 💞Petaling Jaya . Slot booking untuk hari istimewa anda boleh klik je link di bio😘 . #mamasabwarrior #sabrinabakery #carrotcake #victoriasandwichcake #pavlova #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #kekviral #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #homemadecake #surprisedelivery #deliverycake #brownies #tauhubegedil #kekhantaran #agentsabrinabakery #sayajualkek #instafood #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #lamb #kambingperap #igreviewmalaysia #instafoodgram #sayajual

Share 0 15
dessertsedap4u's Media: Combo Brownies
Combo abang SADO 💪 
Memang tahan. Letak kat luar 2 3 hari pun masih lagi SODAP bak

Combo Brownies Combo abang SADO 💪 Memang tahan. Letak kat luar 2 3 hari pun masih lagi SODAP bak hang Brownies LEGEND✔️ CONGOBAR✔️ NUTELLA OAT BAR✔️ BROWNIES MIXNUT✔️ RM35 Sapa cepat dia dapat 😘 Special Delivery Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang . Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur 💞Bangsar South 💞Damansara Damai 💞Ara Damansara 💞Kota Damansara 💞Mont Kiara 💞Sri Hartamas 💞Subang 💞TTDI 💞Petaling Jaya . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #malaysia #kl #foodpanda

Share 0 7
dessertsedap4u's Media: Ni Brownies pack comel2 nak ge mana ni 🤣🤣
.
Mamasab bakery ada buat Doorgift mcm ni ye
.
Setakat

Ni Brownies pack comel2 nak ge mana ni 🤣🤣 . Mamasab bakery ada buat Doorgift mcm ni ye . Setakat ni ada Brownies Extra nut with nutella n ada Congo by with extra nutela n nutella gunung berapi . Harga ikut kuantiti.. Harga start dari RM2.80 Ke Rm1.70 . Lagi byk lagi murah.. Byeeeee . Special Delivery Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang . Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur 💞Bangsar South 💞Damansara Damai 💞Ara Damansara 💞Kota Damansara 💞Mont Kiara 💞Sri Hartamas 💞Subang 💞TTDI 💞Petaling Jaya . #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018

Share 0 11
dessertsedap4u's Media: Morning angel 🌹🌹🌹🌹
.
Devil food chocolate cake memang jahat sebab dia sahaja giler kat producti

Morning angel 🌹🌹🌹🌹 . Devil food chocolate cake memang jahat sebab dia sahaja giler kat production mama 🥰🥰🥰 . DFCC versi mama mula2 letak coklat berkilat Cheese yang gebu Drizzle dengan nutella Drizzle dengan caramel . Lepastu siap ✅✅✅ . Ni DFCC versi standard Saiz 7” rm40 Saiz 10” tm70 Saiz 12” tm90 . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek #malaysia #putrajaya #nur2 #meletop

Share 1 14
dessertsedap4u's Media: Nutella cheese tart mini memang tak boleh bawak bincang sekarang 😂😂😂
.
Team mama bagi satu meja

Nutella cheese tart mini memang tak boleh bawak bincang sekarang 😂😂😂 . Team mama bagi satu meja jee untuk production nutella cheese tart mini sebab team mama berebut meja nak buat produk lain ❤️🌹 . . Nutella cheese tart mini std RM40 Nutella cheese tart mini + berry RM45 Cheese tart mini + berry RM40 Mini keketart RM50 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek #igreviewmalaysia #putrajaya #kl #satay

Share 1 17
dessertsedap4u's Media: KAMBING PERAP SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT... SEMERBAK BAU MENUSUK KENIKMATAN !
.
Kambing perap i

KAMBING PERAP SAMPAI 7 SARAF LIDAH TERANGKAT... SEMERBAK BAU MENUSUK KENIKMATAN ! . Kambing perap ini diimport khas dari New Zealand, dagingnya sangat lembut dan juicy. . Bayangkan dengan kombinasi sos perap 7 ramuan Mamasab, bakal menyengat saraf lidah satu family sayang2. . Rasa pedas2 manis, dimakan bersama keluarga menjadikan satu moment bahagia dalam hidup. 1kg hanya RM55 dan pastinya tak cukup. Jadi ambil 3kg konfem puas sampai ke pagi. . Tempah sekarang sebelum terlambat!! Klik je link di bio tu❤️ #mamasabbakery #mamasablover #sabrinabakery #cake #cakes #kek #kambingperap #kambing #kambingperapmamasab #sosperapberapi #sosperap #kambingperapviral🐐 #kekviral #keksedap #kekpremium #cutecakes #birtdaycake #kekharijadi #kekcomel #sayajual #abangsado #malaysia #hatikumilikmu #pujaanhatikanda #instafoodgram #igreviewmalaysia #bazaronline #onlineshopping #instagramers

Share 1 12
dessertsedap4u's Media: Devil food chocolate cake Lagiiiiiii.. Setiap hari Double deck dfcc ni lalu Kat meja Sabrina bakery

Devil food chocolate cake Lagiiiiiii.. Setiap hari Double deck dfcc ni lalu Kat meja Sabrina bakery.. Peminat2 ramai ni 😘😘.. Dari yg mini Pack sehingga yg besar.. Team paling suka buat dfcc.. Sebab paling senang.. Hehehe.. . Special Delivery Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang . Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur 💞Bangsar South 💞Damansara Damai 💞Ara Damansara 💞Kota Damansara 💞Mont Kiara 💞Sri Hartamas 💞Subang 💞TTDI 💞Petaling Jaya #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 #pujaanhatikanda #ctdk #ajl2019 #unicorn #duriancrepe #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery #biscuit #agentneeded #dropshipneeded #sedaplainmaciammm #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #igreviewmalaysia

Share 0 6
dessertsedap4u's Media: Belgium cookies ni makan kena sorok-sorok or kena beli banyak sebab ketagih wei!! 😂
.
.
Rm10
Rm10

Belgium cookies ni makan kena sorok-sorok or kena beli banyak sebab ketagih wei!! 😂 . . Rm10 Rm10 Rm10 . #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #cookies #sayajual #abangsado #malaysia #igreviewmalaysia #instafoodgram #cookies #belgiumcookies #foodie #trendy #viral #mamasab #dessert

Share 0 6
dessertsedap4u's Media: Spartak whole with Chocolate topping😋
.
Satu kek Chocolate yang diilhamkan dari Russia, tesktur ya

Spartak whole with Chocolate topping😋 . Satu kek Chocolate yang diilhamkan dari Russia, tesktur yang lebih lembut dengan 9 lapisan dalamnya diperbuat dari serbuk chocolate original yang diimport untuk kenikmatan rasa chocolate yang kuat. Tambahan Kek Spartak Mamasab telah diupgrade toppingnya dengan pure dark chocolate yang berkualiti tinggi jenama "Callebaut" dan dicairkan untuk berikan kepuasan penuh rasa chocolate bukan sahaja bahagian dalam kek malah dibahagian luar juga. . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #igreviewmalaysia

Share 1 9
Load More

Recent Medias Analytics

225Total Likes

15Comments

185Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

23h Last Post

163 Hashtags

0 Check in