Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

KUTU | CASH's Photos in @ejatupperware.senawang Instagram Account

KUTU | CASH's Photos in @ejatupperware.senawang Instagram Account

KUTU | CASH

@ejatupperware.senawang

KUTU | CASH's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of KUTU | CASH in ejatupperware.senawang Instagram Account.

ejatupperware.senawang's Media: OFFER NAK RAYA💃💃💃
EMERALD SERVING SET
Dah ada belum?.... 😍Special nyaa Serving ni👇
HIJAU LEMBU

OFFER NAK RAYA💃💃💃 EMERALD SERVING SET Dah ada belum?.... 😍Special nyaa Serving ni👇 HIJAU LEMBUT MIX HIJAU TERANG 🤩 boleh panaskan dlm microwave 👍🏻👍🏻👍🏻 senang kann kerja 👉terus boleh hidang 👉Kemas & Tersusun 👉Jimat masa dan tenaga 👉Save ruang menyimpan 👉FREE senduk Sesuai sgt utk kegunaan bln raya, jamuan, seharian🔥🔥makan2 di rumah.. Ada yg nk.?.meh wasap segera 👇 www.wasap.my/60173442516 #emeraldgreen #tupperwarebrands

Senawang
Share 3 24
ejatupperware.senawang's Media: Ready Stock!! ☑️ Serving Set Emerald
☑️ Rice Server with Spoon
☑️ Sambal Dish (2pcs)
☑️ Plate (4pcs

Ready Stock!! ☑️ Serving Set Emerald ☑️ Rice Server with Spoon ☑️ Sambal Dish (2pcs) ☑️ Plate (4pcs) ☑️ Bowls (4pcs) Meh lekas pm kita bg hrga kasih syg jek nih.. 👏🤩 Www.wasap.my/+60173442516

Senawang
Share 0 26
ejatupperware.senawang's Media: ❣️ Kerepek pisangggggg! Sangat mudah dihiris utk menghasilkan kerepek 🍌 ❣️Kentang slices utk chees

❣️ Kerepek pisangggggg! Sangat mudah dihiris utk menghasilkan kerepek 🍌 ❣️Kentang slices utk cheesy potato casserole 🥘 🥔 ! Super easy korang! ✨😱✨😱✨😱✨ Jom beli..Klik sini 👇👇 http://www.wassap.my/60173442516/sagatmoden #sagat #speedymando #tupperwarebrands

Senawang
Share 2 25
ejatupperware.senawang's Media: saiz lebih besar 
senang nanti jiran dtg ke sedara mara dtg ke xpayah 10x bgn isi.. nk berborak pun

saiz lebih besar senang nanti jiran dtg ke sedara mara dtg ke xpayah 10x bgn isi.. nk berborak pun potong line lah 😂😂😂😂 ini dia saiz lebih besar harga lebih murah dari biasa.. Balang exclusive raya dari Tupperware😍👍 Nk brape bijik..meh lekas klik di bio. #counterpart #tupperwarebrands

Senawang
Share 1 11
ejatupperware.senawang's Media: 😍EMERALD SERVING SET😍 🎉Ada penutup, xpayah tudung2 saji lg dah pasni🙅🏻‍♀
🎉 Ada senduk, mudah

😍EMERALD SERVING SET😍 🎉Ada penutup, xpayah tudung2 saji lg dah pasni🙅🏻‍♀ 🎉 Ada senduk, mudah nak guna kan💃🏼💃🏼 🎉 Saiz yang praktikal sesuai untuk kegunaan pelbagai perayaan.. yeayyhhh😍👏🏻👏🏻 🎉 Layak beli sambal dish atau Rice serve size BESAR dengan harga murah..‼‼‼‼ 🎉 Disertakan dengan kotak so senang buat hadiah kahwin atau nak bagi kat mak dll😍😍😍 Stok terhad..jangan tunggu lama untuk milikkinya..jom wasap skrg👇😍 www.wasap.my/+60173442516/emeraldservingcentre #emeraldservingset #kututupperware #makkututupperware #tupperwaremalaysia

Senawang
Share 2 9
ejatupperware.senawang's Media: Betulla orang kata gambar boleh menipu😲
Tipu betul gambar ni🤣
Nampak kecil je tupperware ni. 🤩Ta

Betulla orang kata gambar boleh menipu😲 Tipu betul gambar ni🤣 Nampak kecil je tupperware ni. 🤩Tapi serius, besar kott tall canister ni. 10L kapasiti, maunya tak besar. Nama pun dah tall canister. 👍 Dalam gambar nampak kecil comel je. Tak percaya? 👏Kena beli satu dan pegang sendiri la macam tu😂 Serius besar. Boleh letak macam-macam. 👍Penggemar keropok kering la paling berbaloi. 😍 Puas hati masak satu tong. Dah siap setong keropok, kunyah dan kunyah je😜 Nak satu? Nak dua? Dua-dua pun bleh.. Jom pilih dan bisik ke wasap👇😍 http://www.wassap.my/60173442516/tallcanister #tallcanister #tongbesar #tupperwareoffer #tupperwarebrands

Share 0 8
ejatupperware.senawang's Media: 🤩Serving centre tupperware brands! 
Set yg korg akn guna selama 30hri raya nnt! 
Silap2 lepas raya

🤩Serving centre tupperware brands! Set yg korg akn guna selama 30hri raya nnt! Silap2 lepas raya pun guna lg 😋😝 Kenapa guna? Sbb best laaa. Nk isi gula2 raya, kek lapis raya, kacang2 raya. Hah mcm2 lg la. 😂 Paling terbaikk isi bahan2 👉laksa 👉mee kari 👉sup2 👉bakso Xperlu nk guna byk bekas.. Hargaa tgah offer cun ni. Sbb tupperware tau rmai yg nk beli. Dia kasi murahh. Jom beli skrg tau!😍💋 Wasap 👇 http://www.wasap.my/60173442516/servingcentre

Share 0 11

Recent Medias Analytics

114Total Likes

8Comments

7Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

9h Last Post

12 Hashtags

5 Check in

Last Location for ejatupperware.senawang is Senawang