Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

Giorgino Abraham의 사진 @giorgino_abraham 인스타그램 계정

Giorgino Abraham의 사진 @giorgino_abraham 인스타그램 계정

Giorgino Abraham

@giorgino_abraham

Giorgino Abraham의 사진이 공유 됨. giorgino_abraham 인스타그램 계정에 있는 인스타그램 사진 및 기타 미디어 유형 찾기.

giorgino_abraham의 미디어: 1931844465703845911_192706583

Share 0 0
giorgino_abraham의 미디어: 1931862165247328296_192706583

Share 0 0
giorgino_abraham의 미디어: 1931869584375649842_192706583

Share 0 0
giorgino_abraham의 미디어: Calma.🦋

Calma.🦋

Share 1.09K 79K
giorgino_abraham의 미디어: 👹

👹

GWK Cultural Park
Share 998 93.8K

Yg fotoin siapa hayoooo?? 🤔🤔🤔

giorgino_abraham의 미디어: Knock Out Girl coming soon on VIU @viuindonesia

Knock Out Girl coming soon on VIU @viuindonesia

Share 832 35K
giorgino_abraham의 미디어: See you there!!! ❤️

See you there!!! ❤️

Share 448 30.9K
giorgino_abraham의 미디어: I always love lil kid. Theres that something about them that makes me weak❤️

I always love lil kid. Theres that something about them that makes me weak❤️

Share 782 101K

kaaa Gino itu di mana ka? @giorgino_abraham

@giorgino_abraham aa Thank you so much ka Gino for the reply . Ka Gino apa kabar? Sehat dan sukses selalu yah ka, oh iya mommy aku titip salam utk Mamanya ka Gino ka 💕🙏

giorgino_abraham의 미디어: Ngga kerasa sekarang udah akhir tahun aja, ada satu hal yang mau gue KEBUT yaitu #MulaiAjaDulu bela

Ngga kerasa sekarang udah akhir tahun aja, ada satu hal yang mau gue KEBUT yaitu #mulaiajadulubelajar disiplin berolahraga. Gue mau mulai dengan beli peralatan olah raga, baju olah raga tentu dengan sepatu nya di Tokopedia, karena sedang promo KEBUT: #kejutanbelanjauntungmulai dari 5 s/d 7 Desember 2018. Ada beragam promo untuk KEBUT resolusi kamu, seperti CASHBACK, FREE ONGKIR, CUCI GUDANG dan Kejutan SHAKE-SHAKE berhadiah. Klik link di bio gue atau follow @tokopediauntuk info lainnya. Tunggu apalagi, #ayokebutresolusi tahun ini. Share wishlist lo di comment ya!

Share 1.08K 87.5K
giorgino_abraham의 미디어: Thank you Jesus what a journey it has been...Its been a year of bumpy ride for me and start from th

Thank you Jesus what a journey it has been...Its been a year of bumpy ride for me and start from this day onwards I know my life would change...I will become wiser in all my life decisions. Surrounded by the people who truly cares for me...the people I love the most..my family, friends, ginolovers. I want to thank all of them for always pushing me from behind...they stood up behind my back believeing what im capable of and supporting my dream that I will always chase after. My life will create a new story for all of you to read....much love. ❤️

Share 4.01K 200K

Happy birthday ginooooo! Have a good one!

Happy birthday gino! God bless you :)

giorgino_abraham의 미디어: Thank you for all your blessings Jesus... Your love could not be overcome. ❤️ #24

Thank you for all your blessings Jesus... Your love could not be overcome. ❤️ #24

Share 1.4K 125K

Happy Birthday ka Gino🎉🎉🎉 , semoga kaka selalu sehat dan sukses selalu untuk karir kaka, wish you all the best ka Gino , @giorgino_abraham

giorgino_abraham의 미디어: Summer is turning cold

Summer is turning cold

Share 946 69.5K
giorgino_abraham의 미디어: I always look up to a relationship like this pa ma❤️

I always look up to a relationship like this pa ma❤️

Share 985 88.6K
giorgino_abraham의 미디어: Akhirnya...congrats brother 👌🏻 #baimpaulawedding

Akhirnya...congrats brother 👌🏻 #baimpaulawedding

Share 1.61K 251K
giorgino_abraham의 미디어: Believe in your dreams they were given to you for a reason

Believe in your dreams they were given to you for a reason

Share 648 81.1K
더 로딩

Recent Medias Analytics

1.24MTotal Likes

14.8KComments

586Sharings

Normal Best Filter

3 Mentions

2h Last Post

5 Hashtags

1 Check in

Last Location for giorgino_abraham is GWK Cultural Park

User Suggestions for giorgino_abraham