Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

Husna Hanafi's Photos in @husnahanafi Instagram Account

Husna Hanafi's Photos in @husnahanafi Instagram Account

Husna Hanafi

@husnahanafi

A wife & a work at home mom 😘 Wanna Learn Instagram Marketing?#TicerHusna @amouraacademy @amouracosmetics @minimalis.my Get in touch +60102214460

Husna Hanafi's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of Husna Hanafi in husnahanafi Instagram Account.

Sponsered Ads

husnahanafi's Media: 2007917959960207069_34375978

Share 0 0
husnahanafi's Media: 2007970638690516989_34375978

Share 0 0
husnahanafi's Media: 2008070197391241596_34375978

Share 0 0
husnahanafi's Media: 2008166438498361109_34375978

Share 0 0
husnahanafi's Media: Me and my mini me. My suami selalu bising i siap lambat, so sis malas nak pakai mekap terus keluar

Me and my mini me. My suami selalu bising i siap lambat, so sis malas nak pakai mekap terus keluar je hihi. Nasib la skin makin better takda la mcm mak limah sangat 😂

Share 1 105
husnahanafi's Media: Guys! Siapa yg takda plan this week tlg pegi @lovefoodfestmy kat Putrajaya! Event baik ni my good f

Guys! Siapa yg takda plan this week tlg pegi @lovefoodfestmykat Putrajaya! Event baik ni my good friend @ashrafamir_yg buat. Sambil layan Hot Air Balloon, sambil layan makan. Elok time cuti sekolah ni bawa anak-anak 😘 Jom serbu @lovefoodfestmy 28 - 31 Mac ni di Persint 2 Putrajaya. 10 pagi sampai 10 malam. Ada lebih 100 booth best2 dekat sana. Apa lagi jom laaaaa #lovefoodfest #lovefood #klfoodie #drinkeatkl #hotairballoon

Putrajaya
Share 7 57
husnahanafi's Media: Our little family. Macam tak percaya je dah ada anak 2 eh. Rasa mcm iols muda lagi je ni hihihi

Tq

Our little family. Macam tak percaya je dah ada anak 2 eh. Rasa mcm iols muda lagi je ni hihihi Tq atas rezeki ini Ya Allah ❤️

Share 13 218
husnahanafi's Media: Happy Birthday Mika! Ayah, Mama & Adik love u to bits ❤️

Happy Birthday Mika! Ayah, Mama & Adik love u to bits ❤️

Share 12 111
husnahanafi's Media: Muhamad Azri Mikail. Youre 8 today. Kejap je masa berlalu, rasa macam fresh je memories bersalin aw

Muhamad Azri Mikail. Youre 8 today. Kejap je masa berlalu, rasa macam fresh je memories bersalin awak hihi Dulu Mama & Ayah tak sesenang sekarang. When i found out that im pregnant with u 8 years ago, mama risau sangat. Risau takut tak dapat bagi anak mama hidup selesa Susah senang Ayah & Mama. Mika lalu sama-sama. Umur 6 bulan dah ikut mama pegi kerja hantar student amik lesen. Teman mama buka bazaar. Teman mama & ayah pegi pos barang sampai dah pandai packing parcel sebab kesian tengok mama penat. Tahan je kalau nak beli toys mama tak kasi. Kalau nangis pun kejap je. Thats why youre special sayang Dulu kita struggle. Kereta ada 1 je masa tu. Ayah pegi keja, kita kat rumah jalan kaki sama-sama pegi kedai depan sebab nak beli barang mentah nak masak nanti ayah balik keja lapar. Senyum je Mika jalan dgn mama. Tak mengeluh pun panas atau penat Betul janji Allah, anak tu pembawa rezeki. Thats why we named u Mikail. Pembawa rezeki Ayah & Mama Mama doakan Mikail membesar jadi anak yang soleh, doakan Mama & Ayah. Jaga adik Raysha baik- baik jangan kasi org kacau adik tau Happy 8th birthday sayang mama & ayah! Emo sungguh hari ni. Kejap je dah bujang anak mama ni haih 25 March 2018 ❤️

Share 13 183
husnahanafi's Media: Sian Papa, today birthday dia tapi kena admitted haih.. Happy birthday pa! Nnt dah keluar hospital

Sian Papa, today birthday dia tapi kena admitted haih.. Happy birthday pa! Nnt dah keluar hospital kita pegi celebrate. Tq pada semua yg DM & Whatsapp, truly appreciate it ❤️

Share 1 145
husnahanafi's Media: Kita ni asalnya tak rabun, tapi sejak niaga online ni asyik tgk phone/laptop terus kena buat spek.

Kita ni asalnya tak rabun, tapi sejak niaga online ni asyik tgk phone/laptop terus kena buat spek. Yg peliknya mata kiri power lagi kuat dari kanan... sekian bebelan saya di hari Isnin ini.

Shah Alam, Malaysia
Share 20 258
husnahanafi's Media: [GIVEAWAY ] CLOSED! Saya nak bagi 10 seat PERCUMA untuk anda belajar IG Marketing di kelas yg saya

[GIVEAWAY ] CLOSED! Saya nak bagi 10 seat PERCUMA untuk anda belajar IG Marketing di kelas yg saya akan anjurkan pada 20 April 2019 ini Kelas saya ni bernilai RM200. Nak bantu korang dari segi kewangan saya tak mampu nak tlg ramai jadi ini je yg saya boleh usahakan. Saya nak bantu org yg betul-betul nak belajar sahaja, yg suka main-main pls jangan apply. Giveaway Open to all! Syarat dia simple je 1. Komen di pos ini, kenapa awak nak sangat belajar dengan saya? 2. Wajib follow saya di IG 3. Tag sekali kawan-kawan awak yg tengah struggle sale slow 10 yg bertuah saya akan pilih base on comment awak. Lagi detail komen awak, lagi tinggi peluang so please comment dengan sepenuh hati 😘 Saya akan pilih pemenang pada 22 Mac 2019. Good luck! #husnashares

Shah Alam, Malaysia
Share 52 196
husnahanafi's Media: Lunch date with Kak @sheila_mohamad just now! Tak sabar for MMA2019 nanti 😘

Lunch date with Kak @sheila_mohamadjust now! Tak sabar for MMA2019 nanti 😘

Share 4 132
husnahanafi's Media: Setuju tak korang? Coke yg dah femes tu pun masih buat iklan. McD & KFC yg dah berpuluh tahun wujud

Setuju tak korang? Coke yg dah femes tu pun masih buat iklan. McD & KFC yg dah berpuluh tahun wujud pun still buat ads. Jangan kedekut nak spend untuk marketing, kerana marketing ada NADI untuk bisnes anda @amouraacademy #amouraacademy #HusnaShares

Shah Alam, Malaysia
Share 15 341
husnahanafi's Media: Sejenis memang comel sejak azali. 30 something years ago.. Seksi nya kite ahaks

Sejenis memang comel sejak azali. 30 something years ago.. Seksi nya kite ahaks

Share 8 167
husnahanafi's Media: Jumlah followers & likes pada gambar memang akan mempengaruhi jumlah jualan kita. Follower tak rama

Jumlah followers & likes pada gambar memang akan mempengaruhi jumlah jualan kita. Follower tak ramai lagi now takpa. Slowly build IG awak supaya dapat attract raving fans, create more valuable content so that they can benefit from your sharing. Dapat sesuatu? Video full soon with release di @amouraacademy, dah follow ke belum? #AmouraAcademy #HusnaShares

Shah Alam, Malaysia
Share 2 99
husnahanafi's Media: Kalau nak cerita jerih perih pengalaman niaga i gerenti boleh buat buku. Silap-silap boleh jadi mov

Kalau nak cerita jerih perih pengalaman niaga i gerenti boleh buat buku. Silap-silap boleh jadi movie sebab dramatic sangat Dgn ada time tinggal RM50 dalam bank sebab confident guna segala saving yg ada untuk buat produk. Lepas tu niaga di pasar tani seksyen 13 panas terik tapi barang satu pun tak laku. Masuk event macam-macam tapi rugi. Kena tipu supplier. Kena game dgn org yg kita paling percaya. Kena caci. Kena maki. Kena tipu dgn kilang. Amik stock banyak tapi tak boleh jual Macam-macam lah kami dah lalui sejak kami mula berniaga since 2008. Kalau ikut hati, dah penat dah rasa. Rasa macam nak stop niaga, masuk balik kerja dgn Ayah kita Tapi bila fikir why i started, tak jadi mengalah. I tau apa my BIG WHY. Adat bisnes guys, rugi itu pasti, untung belum tentu lagi. Setuju? Jatuh bangun berniaga tu biasa. Yg luar biasa tu kalau awak jatuh tak bangun-bangun. I failed so many times over the years, but from there i learned so many things along the way What doesn’t kill you make you stronger. All i gotta do know is to enjoy the moment and make the most out of it. Trust the journey, even when the path is unclear My goal for 2019 is to help more people with their marketing needs. I want to give back to the society cus i have received enough I ni jual baju pun dah, jual tudung pun dah, jual skincare pun pernah, jual sabun pun dah, jual produk slimming pun udah, jual makeup pun dah. Now i focus nak grow my education venture iaitu #AmouraAcademy pulak. Not going to be easy but dengan apa pengalaman yg i ada, InsyaAllah i cuba bantu semampu boleh Cant wait to restart & reboot everything ❤️

Shah Alam, Malaysia
Share 53 438

Lecturer reply dm student mcm saya ni

husnahanafi's Media: Are u ready for @amouraacademy? Platform yg osem gila untuk semua yang nak belajar marketing tapi t

Are u ready for @amouraacademy? Platform yg osem gila untuk semua yang nak belajar marketing tapi takda masa nak masuk kelas or dah penat beli ebook tapi tak faham-faham. Module yang #amouraacademy akan release semua dalam bentuk video, korang boleh tengok berkali-kali kat rumah sampai pandai Apa yang kita cover is Instagram Marketing Advance ( Feed & IG Story Ads, Onpay for Sale Automation, Analytic ( Fb Pixel & Google Analytic ) and banyak lagi module yg kita akan tambah over time. Ingat baju je boleh shopping online? Belajar marketing pun boleh online tau. Antara korang nak dengan tak je hihihi Now saya nak tanya, berapa org yg komited nak belajar dgn saya? #ticerhusna #amouraacademy

Huzeifa Studio
Share 33 186
husnahanafi's Media: Biar beribu halangan menimpa, i will not falter. Even after the worst storm, the sun will shine aga

Biar beribu halangan menimpa, i will not falter. Even after the worst storm, the sun will shine again. Happy weekend guys! I baru lepas mengajar ni, apa plan weekend korang tu 😘

Share 10 226
husnahanafi's Media: Faith that it's not always in your hands or things don't always go the way you planned, but you hav

Faith that it's not always in your hands or things don't always go the way you planned, but you have to have faith that there is a plan for you, and you must follow your heart and believe in yourself no matter what #trustinallah #selfreminder #youareenough #trusttheprocess

Share 10 215
husnahanafi's Media: So, what story are u telling today? Happy International Women’s Day to all of us incredible women.

So, what story are u telling today? Happy International Women’s Day to all of us incredible women. Shine on ladies, not just today but everyday ❤️😍😘🔥 #internationalwomensday #AmouraAcademy

Shah Alam, Malaysia
Share 27 416
husnahanafi's Media: Last one i promise! Gambar too cantik tq Mr Photographer! May today be the beginning of a long, hap

Last one i promise! Gambar too cantik tq Mr Photographer! May today be the beginning of a long, happy life together @emilliaisml& Syaz ❤️

Bizmilla Wedding Hall, Subang
Share 1 119
Load More

Recent Medias Analytics

3.61KTotal Likes

282Comments

5562Sharings

Normal Best Filter

11 Mentions

10h Last Post

13 Hashtags

9 Check in

Last Location for husnahanafi is Putrajaya

User Suggestions for husnahanafi