Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

Pandeli Majko's Photos in @pandelimajko Instagram Account

Pandeli Majko's Photos in @pandelimajko Instagram Account

Pandeli Majko

@pandelimajko

Minister i Shtetit për Diasporën | #diasporashqiptare #albaniandiaspora #gjuhashqipe

Pandeli Majko's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of Pandeli Majko in pandelimajko Instagram Account.

Sponsered Ads

pandelimajko's Media: Gjate takimit me Ministrin i Arsimit në Turqi, Ismet Yılmaz, më informoi se në muajin prill, në qyt

Gjate takimit me Ministrin i Arsimit në Turqi, Ismet Yılmaz, më informoi se në muajin prill, në qytetin e #izmiritdo të bëhet inagurimi i mësimit të #GjuhaShqipe, e cila u përfshi në sistemin shtetëror turk si lëndë mësimore me zgjedhje. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 1 220
pandelimajko's Media: Takim me Zëvendëskryeministrin e Turqisë, Zt. Hakan Cavuşoglu.

Takim me Zëvendëskryeministrin e Turqisë, Zt. Hakan Cavuşoglu.

Share 0 169
pandelimajko's Media: Në Qendrën e Kulturës #Shqiptare në Ankara. Të pranishëm në qendrën ku organizohen kurse e aktivite

Në Qendrën e Kulturës #shqiptarenë Ankara. Të pranishëm në qendrën ku organizohen kurse e aktivitete të shumta kulturore, ishin përfaqësues të shoqatave #shqiptare. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora #gjuhashqipe #albanianlanguage

Share 2 213
pandelimajko's Media: Me @erionveliaj në Njësinë 5 për të mbjellë 100 blinj 🌳. Deri në 22 Prill @bashkiatirane ka një fu

Me @erionveliaj në Njësinë 5 për të mbjellë 100 blinj 🌳. Deri në 22 Prill @bashkiatirane ka një fushatë për të mbjellë 122K 🌳 🌲. Mirënjohje gjithë #diasporashqiptare që kanë dhuruar masivisht për kryeqytetin e gjith shqiptarëve. Ata që dëshirojnë të ndihmojnë, keni akoma kohë, kontaktoni me @bashkiatirane. | 🇦🇱 #albaniandiaspora

Share 2 224
pandelimajko's Media: Bashkë me @NikollaLindita zhvilluam një takim me përfaqësues të komunitetit #shqiptar dhe qeverisë

Bashkë me @NikollaLindita zhvilluam një takim me përfaqësues të komunitetit #shqiptardhe qeverisë lokale të #Parmës, në kuadër të procesit informues për projektin “Angazhimi i #diasporës #Shqiptare në Zhvillimin Social dhe Ekonomik të Shqipërisë”. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora #gjuhashqipe

Share 0 113
pandelimajko's Media: Në takimin e zhvilluar me përfaqësuesit e shkollës #shqipe “Skanderbeg Parma”, sëbashku me @Nikolla

Në takimin e zhvilluar me përfaqësuesit e shkollës #shqipe“Skanderbeg Parma”, sëbashku me @NikollaLindita folëm për përpjekjet që po bëhen për të mundësuar përfshirjen e mësuesëve #shqiptarënë sistemin shtetëror. | #gjuhashqipe #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 1 137
pandelimajko's Media: Me @NikollaLindita në Bashkinë e #Parmës ku diskutuam me zyrtarë lokal për rritjen e bashkëpunimit

Me @NikollaLindita në Bashkinë e #Parmës ku diskutuam me zyrtarë lokal për rritjen e bashkëpunimit ekonomik e kulturor mes dy vendeve. | #albaniandiaspora #diasporashqiptare #parma

Share 0 123
pandelimajko's Media: Sëbashku me @linditanikolla diskutuam me komunitetin shqiptar në Modena mbi të drejtën e votës, pro

Sëbashku me @linditanikolla diskutuam me komunitetin shqiptar në Modena mbi të drejtën e votës, projektet në arsim dhe forcimin e lidhjeve të shtetit me diasporën në Itali. | #diasporashqiptare #unëjamshqiptar #albaniandiaspora #gjuhashqipe

Share 0 143
pandelimajko's Media: Projektligji ‘Për Diasporën’ u votua në parim në Komisionin për Politikën e Jashtme, duke siguruar

Projektligji ‘Për Diasporën’ u votua në parim në Komisionin për Politikën e Jashtme, duke siguruar edhe mbështetjen e opozitës. Në datën 28 mars do zhvillohet diskutimi dhe votimi nen për nen. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 2 106
pandelimajko's Media: Takim me aktivistë të #diasporashqiptare në Mbretërinë e Bashkuar. | #albaniandiaspora #jamshqiptar

Takim me aktivistë të #diasporashqiptare në Mbretërinë e Bashkuar. | #albaniandiaspora #jamshqiptar

Share 0 109
pandelimajko's Media: “#Diaspora nuk është një çështje politike por ajo kërkon konsensus politik që të mundësohet ecja në

#diasporanuk është një çështje politike por ajo kërkon konsensus politik që të mundësohet ecja në një hap e #diasporës me shtetin e vet”. Gjatë takimit me pjesëtarë të komunitetit #shqiptar në #Londër, përfshirë edhe studentë. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 1 129
pandelimajko's Media: Vizitë tek busti i heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastriot Skenderbeut në Londer. | #skenderbeu #dias

Vizitë tek busti i heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastriot Skenderbeut në Londer. | #skenderbeu #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 1 150
pandelimajko's Media: Vizitë në shkollën plotësuese #shqipe në #Kilburn të #Londrës. Shkolla, e themeluar me iniciativë t

Vizitë në shkollën plotësuese #shqipe në #kilburntë #Londrës. Shkolla, e themeluar me iniciativë të organizatava #shqiptare, ofron kurse të gjuhës #shqipe. | #gjuhashqipe #albanianlanguage #albaniandiaspora #diasporashqiptare

Share 1 117
pandelimajko's Media: Maqedonia pohoi vetveten dhe shqiptarët. Parlamenti miratoi ligjin për gjuhën shqipe. | via @reuter

Maqedonia pohoi vetveten dhe shqiptarët. Parlamenti miratoi ligjin për gjuhën shqipe. | via @reuters #gjuhashqipe

Share 2 73
pandelimajko's Media: Pas një takimi me Ministrin e Emigracionit të Kanadasë, Zt Ahmed Hussen @ahmeddhussen . E falendero

Pas një takimi me Ministrin e Emigracionit të Kanadasë, Zt Ahmed Hussen @ahmeddhussen . E falenderova për mbështetjen e dhënë komunitetit Shqiptar në Kanada. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 1 105
pandelimajko's Media: Në takimin me nxënësit, mësuesit dhe prindërit në shkollën shqipe të Ottawa-s diskutuam mbi rëndësi

Në takimin me nxënësit, mësuesit dhe prindërit në shkollën shqipe të Ottawa-s diskutuam mbi rëndësinë e gjuhës shqipe dhe mbajtjen gjallë të saj tek brezat e rinj. Vetëm kështu do të mund ta përcjellim identitetin shqiptar nëpër breza. | #gjuhashqipe #albaniandiaspora #diasporashqiptare #albanianlanguage

Share 0 80
pandelimajko's Media: Me kampionin #Shqiptar të “Kickbox”, Kristian Prenga ( @kristprenga ) | 
#diasporashqiptare

Me kampionin #Shqiptar të “Kickbox”, Kristian Prenga ( @kristprenga ) | #diasporashqiptare

Share 0 132
pandelimajko's Media: Roli i profesionistëve të suksesshëm në zhvillimin e #Shqipërisë, ishte në qendër të diskutimeve në

Roli i profesionistëve të suksesshëm në zhvillimin e #Shqipërisë, ishte në qendër të diskutimeve në takimin me ‘Albanian Canadian Excellence Society’. | #diasporashqiptare #albaniandiaspora

Share 0 106
Load More

Recent Medias Analytics

2.44KTotal Likes

14Comments

54Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

50w Last Post

20 Hashtags

0 Check in