Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account

RR BeautySkin

@rrclaymask

RR BeautySkin 🌸organic masker 🌸 faceScrub 🌸 detoxifying 🌸 natural 🌸. 💯 original from INDIA 🇮🇳

RR BeautySkin's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of RR BeautySkin in rrclaymask Instagram Account.

Sponsered Ads

rrclaymask's Media: 1985016036810065938_8764549516

Share 0 0
rrclaymask's Media: 1985090837323123515_8764549516

Share 0 0
rrclaymask's Media: 1985391078630816487_8764549516

Share 0 0
rrclaymask's Media: Announcing giveaway winners @_.s.h.x 
@priya_riya_tharsini 
@nurraniesiti

Announcing giveaway winners @_.s.h.x @priya_riya_tharsini @nurraniesiti

Share 0 7
rrclaymask's Media: Hating urself only becoz of ur skin condition is the worst thing. Remember! You are more than ur sk

Hating urself only becoz of ur skin condition is the worst thing. Remember! You are more than ur skin. Just keep going with wat u doing right now. You I’ll find way out 🧘🏻‍♀️ #rrclaymask #public #kesedaran #dalaman #enjoy #moment

Share 0 9
rrclaymask's Media: Time tuk HADIAH uolls!🥳! Seperti yang dijanjikan 💁‍♀️
senang jer nak WIN Uolls.. Syarat die🤨 💋L

Time tuk HADIAH uolls!🥳! Seperti yang dijanjikan 💁‍♀️ senang jer nak WIN Uolls.. Syarat die🤨 💋LIKE and SHARE tis post 💋TAG bestie uolls seramai yg mungkin in the comment 💋pm or dm ur skin issue 💋follow IG we’olls @rrclaymask and do it again at fb wall @rehanafacepack.. follow balik syarat dr atas. 💋only Malaysian but klu de address within malaysia should be ok. (For postage purposes) Ready!!! WINNERS tats mean ramai PEMENANG kite akn choose kali ni.. kite akan announce on coming SUNDAY ☀️ at 12noon. Jgn ketinggalan guyss. So stay tune🥳 Good luck babes 😍 #masker #wajah #idaman #review #terbaik #terlajak #cantek #never #regret #totally #satisfied #natural #claymask #kualalumpur #selangor #online #sale #malaysian #follow4like #like4follow #ootd

Share 6 53
rrclaymask's Media: Ramai yang mengabaikan pemakaian masker.
Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila

Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam 😍 #home #facepack #fun #video #malaysia #support #comment4comment #followforfollowback #likeforlikes #rrclaymask #acne #scar #ootd #kualalumpur #correction #pembetulan #confused #lookalike #nevergiveup #beauty #organic #onlineshopping #dm #skincare #claymask

Share 0 23
rrclaymask's Media: Ramai yang mengabaikan pemakaian masker.
Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila

Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam 😍 #home #facepack #fun #video #malaysia #support #comment4comment #followforfollowback #likeforlikes #rrclaymask #acne #scar #ootd #kualalumpur #correction #pembetulan #confused #lookalike #nevergiveup #beauty #organic #onlineshopping #dm #skincare #claymask

Share 0 13
rrclaymask's Media: Ramai yang mengabaikan pemakaian masker.
Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila

Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam 😍 #home #facepack #fun #video #malaysia #support #comment4comment #followforfollowback #likeforlikes #rrclaymask #acne #scar #ootd #kualalumpur #correction #pembetulan #confused #lookalike #nevergiveup #beauty #organic #onlineshopping #dm #skincare #claymask

Share 0 15
rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 7 28
rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 2 22
rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 3 29
rrclaymask's Media: 🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay

🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay mask. Ni adelah proses detox kulit wajah pulak. Sedut sume toksin, minyak kotoran yang ada dalam liang pori kulit. Masa cuci jadikan cam scrub muka plk. Halus sgt texture die, tuk elakkan pedih kulit muka Akibat Jerawat ( jerawat muka or badan) 👀mandi kambing secara tidak sengajanya yang membolehkn bakteria mmbiak dgn happynye.😱 👀 kerap mkn makanan pedas 😂 👀stress and kecewa atau terlalu pikirkan sesuatu yg boleh mmbuatkn kite berpeluh2. 👀 kerap minum minuman yg Wat kite dehydrated (kurang air dlm bd) contoh nya coffee ☕️ or alcohol 🍷 👀 baju ketat 🤕or mungkin yg sekutu ngn nye smpai xde pengudaraan ecehhh👙 Cara ATASi BAU BADAN 🙊 🥇Gunakan clay mask 1-2 kali seminggu fungsinya 👉🏻bunuh kuman, kecikkan pori2 and balance kan PH level 🥇Pakai pakaian yg selesa dan longgar 🥇makanlah makanan yg berkhasiat (buahan 🍎🍇🍓🍌🥑and probiotics) 🥇urut bawah lengan dgn minyak kelapa dara, bunuh kuman secara natural.

Share 0 4
rrclaymask's Media: 🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay

🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay mask. Ni adelah proses detox kulit wajah pulak. Sedut sume toksin, minyak kotoran yang ada dalam liang pori kulit. Masa cuci jadikan cam scrub muka plk. Halus sgt texture die, tuk elakkan pedih kulit muka Akibat Jerawat ( jerawat muka or badan) 👀mandi kambing secara tidak sengajanya yang membolehkn bakteria mmbiak dgn happynye.😱 👀 kerap mkn makanan pedas 😂 👀stress and kecewa atau terlalu pikirkan sesuatu yg boleh mmbuatkn kite berpeluh2. 👀 kerap minum minuman yg Wat kite dehydrated (kurang air dlm bd) contoh nya coffee ☕️ or alcohol 🍷 👀 baju ketat 🤕or mungkin yg sekutu ngn nye smpai xde pengudaraan ecehhh👙 Cara ATASi BAU BADAN 🙊 🥇Gunakan clay mask 1-2 kali seminggu fungsinya 👉🏻bunuh kuman, kecikkan pori2 and balance kan PH level 🥇Pakai pakaian yg selesa dan longgar 🥇makanlah makanan yg berkhasiat (buahan 🍎🍇🍓🍌🥑and probiotics) 🥇urut bawah lengan dgn minyak kelapa dara, bunuh kuman secara natural.

Share 0 2
rrclaymask's Media: 🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay

🗣untuk elakkan sel kulit mati duduk kat atas permukaan kulit uolls. Rajin2 lah pakai organic clay mask. Ni adelah proses detox kulit wajah pulak. Sedut sume toksin, minyak kotoran yang ada dalam liang pori kulit. Masa cuci jadikan cam scrub muka plk. Halus sgt texture die, tuk elakkan pedih kulit muka Akibat Jerawat ( jerawat muka or badan) 👀mandi kambing secara tidak sengajanya yang membolehkn bakteria mmbiak dgn happynye.😱 👀 kerap mkn makanan pedas 😂 👀stress and kecewa atau terlalu pikirkan sesuatu yg boleh mmbuatkn kite berpeluh2. 👀 kerap minum minuman yg Wat kite dehydrated (kurang air dlm bd) contoh nya coffee ☕️ or alcohol 🍷 👀 baju ketat 🤕or mungkin yg sekutu ngn nye smpai xde pengudaraan ecehhh👙 Cara ATASi BAU BADAN 🙊 🥇Gunakan clay mask 1-2 kali seminggu fungsinya 👉🏻bunuh kuman, kecikkan pori2 and balance kan PH level 🥇Pakai pakaian yg selesa dan longgar 🥇makanlah makanan yg berkhasiat (buahan 🍎🍇🍓🍌🥑and probiotics) 🥇urut bawah lengan dgn minyak kelapa dara, bunuh kuman secara natural.

Share 0 6
rrclaymask's Media: Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally

Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally feel the mask pull out impurities on the skin. The face mask is a little drying afterwards but I assume this is only because it is a clay mask. It was so nice. It smells phenomenal and feels so smooth and soft ☺️ This mask totally works 👍🏻 #masker #wajah #idaman #review #terbaik #terlajak #cantek #never #regret #totally #satisfied #natural #claymask #kualalumpur #selangor #online #sale #follow4like #like4follow #ootd

Share 0 18
rrclaymask's Media: Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally

Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally feel the mask pull out impurities on the skin. The face mask is a little drying afterwards but I assume this is only because it is a clay mask. It was so nice. It smells phenomenal and feels so smooth and soft ☺️ This mask totally works 👍🏻 #masker #wajah #idaman #review #terbaik #terlajak #cantek #never #regret #totally #satisfied #natural #claymask #kualalumpur #selangor #online #sale #follow4like #like4follow #ootd

Share 4 19
rrclaymask's Media: Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally

Repost from cutie @sheilaoceana 😍 Such a beautiful, natural product on the skin. You can literally feel the mask pull out impurities on the skin. The face mask is a little drying afterwards but I assume this is only because it is a clay mask. It was so nice. It smells phenomenal and feels so smooth and soft ☺️ This mask totally works 👍🏻 #masker #wajah #idaman #review #terbaik #terlajak #cantek #never #regret #totally #satisfied #natural #claymask #kualalumpur #selangor #online #sale #follow4like #like4follow #ootd

Share 0 10
rrclaymask's Media: Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan menc

Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan mencerahkan kulit uolls, mengurangkan garisan kedut pada senyuman uolls dan memberikan khasiat yg kulit uolls perlukan. #just #organic #selamat #kulitcantikan #mudah #fragrancefree #onlineshopping #dm #ready #stock #surexnyesal #best #masker

Share 0 14
rrclaymask's Media: Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan menc

Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan mencerahkan kulit uolls, mengurangkan garisan kedut pada senyuman uolls dan memberikan khasiat yg kulit uolls perlukan. #just #organic #selamat #kulitcantikan #mudah #fragrancefree #onlineshopping #dm #ready #stock #surexnyesal #best #masker

Share 1 8
rrclaymask's Media: Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan menc

Tb by @ishawinsha RR ClayMask boleh digunakan pada semua jenis kulit. Membantu menegangkan dan mencerahkan kulit uolls, mengurangkan garisan kedut pada senyuman uolls dan memberikan khasiat yg kulit uolls perlukan. #just #organic #selamat #kulitcantikan #mudah #fragrancefree #onlineshopping #dm #ready #stock #surexnyesal #best #masker

Share 1 4
Load More

Recent Medias Analytics

284Total Likes

24Comments

171Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

18h Last Post

65 Hashtags

0 Check in