Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

AINA SYUHADA (VIOLET)'s Photos in @syuhaviolet Instagram Account

AINA SYUHADA (VIOLET)'s Photos in @syuhaviolet Instagram Account 😊

AINA SYUHADA (VIOLET)

@syuhaviolet

CEO of MQEnt (Authorized Agency) *MYKAD SMART SHOPPER

AINA SYUHADA (VIOLET)'s Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of AINA SYUHADA (VIOLET) in syuhaviolet Instagram Account.

Sponsered Ads

syuhaviolet's Media: Sahabat Yg Nampak Post Nie, Didoakan Kalian bahagia selalu dan diLuaskan Rezeki Serta diKurniakan K

Sahabat Yg Nampak Post Nie, Didoakan Kalian bahagia selalu dan diLuaskan Rezeki Serta diKurniakan Kesihatan yang Baik. Assalamualaikum Selamat Pagi😊

Share 0 5
syuhaviolet's Media: Ramai orang berbelanja di Lazada, Zalora, Agoda. SeTiap minggu, setiap hari setiap jam, setiap mini

Ramai orang berbelanja di Lazada, Zalora, Agoda. SeTiap minggu, setiap hari setiap jam, setiap minit. TAPI.. Korang tahu tak? Adakah anda tahu, selain berbelanja, anda juga boleh buat PENDAPATAN disini! Setiap bulan minggu, setiap hari, setiap jam, setiap minit.. TANPA PERLU MENJUAL! Set utk penerangan www.wasap.my/601114862469/JanaPendapatanLazada

Share 0 4
syuhaviolet's Media: Morning 🌄🙋 B.E.A.C.H.: Best Escape Anyone Can Have.

#anyone  #best  #beach  #escape  #having  #b

Morning 🌄🙋 B.E.A.C.H.: Best Escape Anyone Can Have. #anyone #best #beach #escape #having #beachtime #beachday #beachfeeling

Share 0 15
syuhaviolet's Media: Alhamdullilah semalam pnya cerita di opc march 2019

Appreciate those who don’t give up on you.

I

Alhamdullilah semalam pnya cerita di opc march 2019 Appreciate those who don’t give up on you. I am who I am today because of the choice I made yesterday. #today #choice #chance #choose #yesterday #attitude #selfconfident #confident

Share 0 14
syuhaviolet's Media: Ramai belum tahu ,tapi memang  betul-betul berlaku..best setiap Kali renew roadtax dapat DISKAUN. N

Ramai belum tahu ,tapi memang betul-betul berlaku..best setiap Kali renew roadtax dapat DISKAUN. Nak tahu boleh tanya saya ye😊

Share 0 3
syuhaviolet's Media: Salam jumaat

Salam jumaat

Share 0 0
syuhaviolet's Media: I may not be the best, but I know that I am not like the rest.

I may not be the best, but I know that I am not like the rest.

Share 0 5
syuhaviolet's Media: Don’t talk🗣, just act. Don’t say, just show. Don’t promise, just prove.
#attractive  #promise  #pr

Don’t talk🗣, just act. Don’t say, just show. Don’t promise, just prove. #attractive #promise #prove #show #talking #say

MATRADE Exhibition and Convention Centre
Share 1 17
syuhaviolet's Media: Assalamuailaikum
Salam jumaat semua

Assalamuailaikum Salam jumaat semua

Share 0 8
syuhaviolet's Media: Cubaan melarikan diri... Nk pi solat jumaat katnye ater yg laki2 jgn lupa solat jumaat

Cubaan melarikan diri... Nk pi solat jumaat katnye ater yg laki2 jgn lupa solat jumaat

Share 1 17
syuhaviolet's Media: “ Wanita cantik wanita yang menjaga lidah. Pasti dia punyai aura luar biasa apabila akhlaknya indah

“ Wanita cantik wanita yang menjaga lidah. Pasti dia punyai aura luar biasa apabila akhlaknya indah2 belaka🌸SubhanaAllah #daihamidah #tanyalahustazah #wanitasolehah

Share 2 17
syuhaviolet's Media: Masa nak basuh kereta saya tengok seorang abang bawa kereta audi baru tengah duduk-duduk ada makcik

Masa nak basuh kereta saya tengok seorang abang bawa kereta audi baru tengah duduk-duduk ada makcik jual kerepek datang. Dia bagi rm50 dan kata takperlah makcik. Saya nak 3 jer..sebenarnya 3 cuma Rm10...makcik tu kata terima kaseh nak. Terima kaseh..Alhamdulillah rezeki makcik.. Lepas tu saya duduk di sebelah abang tadi. Saja nak berbual. Dia tegur saya dan kata ini ustaz ebit lew ke? Ya Allah rezeki jumpa di sini. Dia peluk saya. Dalam hati saya. Saya doa "ya Allah dalam berjuta rahmat yang kau beri kepadanya berilah sedikit kepada saya" . Yer saya. Ya Allah tak sangka jumpa disini. Saya cakap padanya tahniah pada abang. Allah sayang abang. Satu sebab sedekah pada makcik tadi dan keduanya kereta audi baru ini..masyaAllah.. Dia terus mencelah dan kata saya sebelum ni susah sangat. Semua yang saya buat semua tak jadi. Saya kerja siang malam dekat 5 tahun. Tapi rasa macam takde apa-apa tapi cuma dapat penat. Hutang pun banyak keliling pinggang. Dengan keluarga jadi jauh. Orang kata dunia tak dapat, keluarga hilang dan akhirat lagilah. . Sehinggalah Allah selamatkan saya. Saya belajar dari ustaz juga. Saya dah mula jaga solat Subuh di Masjid. Saya jaga solat. Saya rajin dengar ceramah agama. Saya dengar ceramah ustaz. Saya ternanti motivasi ustaz. Saya beli semua set buku ustaz.Teruskan berdakwah yer ustaz.. Paling besar kesan Allah bagi bila saya mula belajar baca hadis dalam rumahtangga saya bersama isteri dan anak-anak. Isteri saya mula solat. Mula pakai tudung. Saya semakin sayang dia ustaz. Rasa macam pengantin baru. Bila saya balik masjid rasa tak sabar nak jumpa isteri..kadang-kadang melompat masuk rumah. Tak sempat nak buat yang lain terus rasa nak peluk isteri...rasa rindu isteri. Saya dah tak buang masa dengan hiburan dan kawan-kawan. Tak kemana-kemana tu semua. Tak sangka rezeki kami mula melimpah ruah. Allah bukakan jalan. Tiada lagi rasa nak marah-marah. Tenteram rasa dalam rumah . Allah sayang abang. Betul tu abang. Kita kejar akhirat, dunia kejar kita. Jadikan Allah sebagai maksud. Allah tujuan hidup. Allah sebagai cinta kita. Allah kekasih. Hargai bimbing keluarga-ebitlew . #jombawakeluargasunnahmac2019 #matradekl#jb #prokidsRemajaMac

Share 0 11
syuhaviolet's Media: Peluang untuk orang yg mencari lain cara dia melihat. 
Tak kisah siapa pun anda, peluang akan datan

Peluang untuk orang yg mencari lain cara dia melihat. Tak kisah siapa pun anda, peluang akan datang kepada yang betul2 serius tak minat menjual. Boleh lihat dan dengar sendiri bagaimana anda mampu menjana pendapatan tanpa menjual. #Earnwithoutselling #projectleader

Share 0 6
syuhaviolet's Media: Eh esok dah gaji. Ada Yang Nak penjimatan berganda daripada Shopping Online? Meh saya ajarkan. Tent

Eh esok dah gaji. Ada Yang Nak penjimatan berganda daripada Shopping Online? Meh saya ajarkan. Tentulah Di LAZADA. Bandingkan harga ONLINE ,Kedai dan supermarket. Jika harga beli online lebih murah kenapa Nak abaikan? #Mss_MoreReward. #LagiBanyakBelanjaLagiBanyakDapatSimpanDuit.

Share 0 4
syuhaviolet's Media: Tq awk belnja sya 
#macarons

Tq awk belnja sya #macarons

Share 1 10
syuhaviolet's Media: ~ EARNING WITHOUT SELLING~

Bolehh share.  Terbuka kpd semua. 
Who wants? Let me know. 😊

~ EARNING WITHOUT SELLING~ Bolehh share. Terbuka kpd semua. Who wants? Let me know. 😊

Share 0 4
syuhaviolet's Media: #pagiiturezeki

#pagiiturezeki

Share 0 5
syuhaviolet's Media: Let make it short and simple, I love you.

#make  #love  #lets  #short  #simple  #flirting  #flirt

Let make it short and simple, I love you. #make #love #lets #short #simple #flirting #flirt

Share 0 13
Load More

Recent Medias Analytics

158Total Likes

5Comments

197Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

4d Last Post

42 Hashtags

1 Check in

Last Location for syuhaviolet is MATRADE Exhibition and Convention Centre