Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

Zenel Hoxha's Photos in @zenel.hoxha Instagram Account

Zenel Hoxha's Photos in @zenel.hoxha Instagram Account

Zenel Hoxha

@zenel.hoxha

Zenel Hoxha's Photos shared recently. Find All Instagram Photos and Other Media Types of Zenel Hoxha in zenel.hoxha Instagram Account.

Sponsered Ads

zenel.hoxha's Media: Mengjezi ne Londer eshte gjithemone motivues!

Mengjezi ne Londer eshte gjithemone motivues!

Share 2 74
zenel.hoxha's Media: Janari ne bregdetin shqiptar, shpesh here eshte Pranevere.

Janari ne bregdetin shqiptar, shpesh here eshte Pranevere.

Share 7 83
zenel.hoxha's Media: Ne nje nga vendet me speciale te Tiranes dje me 21 Janar 2019

Ne nje nga vendet me speciale te Tiranes dje me 21 Janar 2019

Share 0 61
zenel.hoxha's Media: Mengjesi sot me 22.1.19, nisi ne Scan TV me gazetaren dhe drejtuesen e emisionit, znj. Dafina Hysa.

Mengjesi sot me 22.1.19, nisi ne Scan TV me gazetaren dhe drejtuesen e emisionit, znj. Dafina Hysa. Eshte kenaqesi te jesh pjese e emisioneve te TV Scan ( Bloomberg shqiptar e quaj une).

Share 1 66
zenel.hoxha's Media: Me mikun tim Haxhi Isufi, njohur sebashku qe ne vitet 70-të, nje talent i lindur si artist i humori

Me mikun tim Haxhi Isufi, njohur sebashku qe ne vitet 70-të, nje talent i lindur si artist i humorit teatral, i cili e gedhendi me tej ne median e shkruar pas viteve 90-të.

Share 0 55
zenel.hoxha's Media: On the motion!

On the motion!

Share 0 52
zenel.hoxha's Media: I miss my Mum every second of my life!

I miss my Mum every second of my life!

Share 13 91
zenel.hoxha's Media: Great start!

Great start!

Share 1 74
zenel.hoxha's Media: Metro Bank doing its best to its customers!

Metro Bank doing its best to its customers!

Share 0 66
zenel.hoxha's Media: Enjoying the winter!

Enjoying the winter!

Share 2 85
zenel.hoxha's Media: The spring is coming!

The spring is coming!

Share 0 16
zenel.hoxha's Media: 1954614438617141140_1423560577

Share 3 41
zenel.hoxha's Media: Shqiperia meriton te jetë pjese e kombeve elitare. Flamuri ynë radhitet i pari, por edhe me arritje

Shqiperia meriton te jetë pjese e kombeve elitare. Flamuri ynë radhitet i pari, por edhe me arritjet duhet patjeter te jetë nder te parët kombe.

Share 0 32
zenel.hoxha's Media: Protesta e studenteve per te drejtat e tyre, por jo vetem, do te vazhdoj edhe ne ditet ne vijim. Mb

Protesta e studenteve per te drejtat e tyre, por jo vetem, do te vazhdoj edhe ne ditet ne vijim. Mbeshtetni studentet, te ardhëmen, shpresen per nje Shqiperi demokratike te standardeve euro perendimore

Share 0 24
zenel.hoxha's Media: Sot ne proteste me studentet edhe njehere pas 28 vjetësh. Mbeshtetni studentet, te ardhëmen e Shqip

Sot ne proteste me studentet edhe njehere pas 28 vjetësh. Mbeshtetni studentet, te ardhëmen e Shqiperisë. 8.12.2018

Share 1 56
zenel.hoxha's Media: Protesta e studenteve te universiteteve te Shqiperise, apel per ndryshime rrenjesore ne arsim por j

Protesta e studenteve te universiteteve te Shqiperise, apel per ndryshime rrenjesore ne arsim por jo vetēm. Mbeshtetni studentet bashkeatdhetarë te nderuar!

Share 0 29
zenel.hoxha's Media: Great Britain is blessed with The Leader they have. God bless The Queen!

Great Britain is blessed with The Leader they have. God bless The Queen!

Share 1 67
zenel.hoxha's Media: Dhjetori i dyte, pas 28 vite.

Dhjetori i dyte, pas 28 vite.

Share 0 40
Load More

Recent Medias Analytics

1.01KTotal Likes

31Comments

29Sharings

Normal Best Filter

0 Mentions

1d Last Post

0 Hashtags

0 Check in