Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

List confinementday Photos and Videos

List all confinementday photos and videos. Find and browse tons of confinementday new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of confinementday. We have found 20 Medias and 0 Comments.

Sponsered Ads

by_dapurBUNDA's Photos in @pantang_food Instagram Account by_dapurBUNDA

pantang_food

pantang_food's Media: ‼️‼️ PAKEJ BERPANTANG ‼️‼️ PAKEJ 1 HARI ( RM45 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner 
PAKEJ 3 HARI ( RM1

‼️‼️ PAKEJ BERPANTANG ‼️‼️ PAKEJ 1 HARI ( RM45 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner PAKEJ 3 HARI ( RM130 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner = Jus Kurma Merah & Longan ( 2hari ) PAKEJ 7 HARI ( RM300 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner = Jus Kurma Merah & Longan ( 4hari ) = Jus Kunyit ( 1botol ) #minumpetang #hitea #pantangdelivery #pantangfood #pantangfooddelivery #pantangbersalin #pantangceaseran #pakejmurah #pakejpantang #berpantang #bersalin #confinementfood #confinement #confinementday #hospitalputrajaya #hospitalkajang #hospitalserdang #andorra #homecooked By #dapurBUNDA

Share 1 13
dastemurunhq's Media: Pernah tak sambil makan sambil keluar angin??
Sis ni pernah sbb beliau makan serunding halia sekali

Pernah tak sambil makan sambil keluar angin?? Sis ni pernah sbb beliau makan serunding halia sekali dalam buburnyaaa.. Aikkk fungsi serunding halia asyik keluarkan angin je ke??? Idok la gitu je.. Serunding halia das temurun pn boleh lawaskan sembelit, kurangkan gastric,kalau demam jenis susah makan obat korang cuba serunding halia das temurun.. Sekejap kang dah berpeluh..hihi.. Jgn pelik ya sbb bukan jus,cecair atau pil nak sihat semua..cuma makanan yg dicampur dgn menu korang tapi boleh dapat kebaikkannya.. Palagi wasap sis kita Sama2 rasa kebaikkan serunding halia das temurun.. Promosi tinggal 1 je tauuu.. Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK.. .1 pack free boleh pilih mana nak Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 10
dastemurunhq's Media: Korang lengkap tak makan seharian?
Sis tak lengkap kalau tak da serunding halia dastemurun.. Sebab

Korang lengkap tak makan seharian? Sis tak lengkap kalau tak da serunding halia dastemurun.. Sebab apa??? Sbb bila makan menderu angin keluar..rasa rangup dan sedap buat bertambah makan..membuang pn sedap tau.. Huuu.. Jom lah lengkapkan makan seharian uollss dgn serunding halia dan cracked Garlic Dr das Temurun.. Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 17
Nailah & The Darlings's Photos in @nailah_el.aziz Instagram Account Nailah & The Darlings

nailah_el.aziz

nailah_el.aziz's Media: Confinement Day 4 -
-
Sedap badan kena tungku nie. Batu sungai tue bertahan tak pecah dari zaman ab

Confinement Day 4 - - Sedap badan kena tungku nie. Batu sungai tue bertahan tak pecah dari zaman abg Naufal lahir lagi guna. Turun temurun adik² pinjam time dorang berpantang. Sekarang nie turn ibu pulak guna yer 😃 Tungku tue harusla lapik dgn tray kuih tue. Kang terbako pulak cadar katil, sebab dah ada pengalaman terjadi 😂 - - - Harini baru start mak bidan berurut. Doakan ibu cepat sembuh ye

Share 20 116

@atiqahzulme hahahaha kenduri ummul bila weh? Aku nak g ade je halangan. Time syud ritu ada kematian, time farahain laki aku xde plak aiyooo

@lady.pinkkk ahad ni

dastemurunhq's Media: Pernah tak lepas makan makanan sedap memanjang je kentot?? hihi.. Itulah realitinya bila makan seru

Pernah tak lepas makan makanan sedap memanjang je kentot?? hihi.. Itulah realitinya bila makan serunding halia das temurun..bagus tau kentut sendawa sbb angin yg bergelumang dalam badan akan menyebabkan badan kita sakit2..cucuk tang sana sakit tangan sini sakit..heee Jom kita kentot beramai..wasap sis utk order serunding halia Promosi tinggal 1 je tauuu.. Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK SISTURRR..1 pack free boleh pilih mana nak Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 13
dastemurunhq's Media: Luar jangkaan sambutan utk promosi 4 PACK FREE 1 pack..
Wowww tak menang tangan sis..
Terima kasih

Luar jangkaan sambutan utk promosi 4 PACK FREE 1 pack.. Wowww tak menang tangan sis.. Terima kasih masih menyokong produk das temurun walaupun sudah 2 tahun setengah Sis berbisnes serunding halia..hehe Ada yg nak Order lg ke??? Cepat lah sebelum pukul 12 ya Sis open order utk Promosi.. Lepas jam 12 sis nak tido la ya..mai2 Order byk order byk diskaunnn sis bagi tau..huuu. Mai la Order bebanyak dapat byk free utk UOLLSSS..hehe Harga serunding halia Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Lagi byk beli lagi byk diskaun ..hehe Pengambilan agent dibuka seluruh malaysia.. Boleh WhatsApp kita ya Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 14
KENYI Group's Photos in @kenyigroup Instagram Account KENYI Group

kenyigroup

kenyigroup's Media: You can’t be sad when you have the good food for your confinement😊 *
*
*
*
*
*
*
 #kenyi #confinem

You can’t be sad when you have the good food for your confinement😊 * * * * * * * #kenyi #confinementday #confinementmeal #confinementday7 #confinementday2 #confinementcare #confinementfood #confinementfooddelivery #ipoh #confinement #confinementcenter #产后餐 #产后护理中心 #月子餐 #产后调理 #产后瘦身 #产后妈妈 #月子餐 #月子人生 #月子中心 #月子早餐 #月子生活 #月子餐外送 #肯儀月子餐外送 #肯儀产后护理中心 #breakfast #lunch #dinner #goodfood

KENYI Postnatal Care Center 肯儀产后护理中心
Share 0 16
dastemurunhq's Media: LAST DAY!!!! Ada yg nak promosi lg tak??
Berbaloi2 beli serunding halia das temurun. 
Ada promosi l

LAST DAY!!!! Ada yg nak promosi lg tak?? Berbaloi2 beli serunding halia das temurun. Ada promosi lg ya.. Beli Trial pack 4 jenis akan dapat 1 pack FREE..WOW 15.3 sampai 18.3 je tau.. Mai la Order bebanyak dapat byk free utk UOLLSSS..hehe Harga serunding halia Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Lagi byk beli lagi byk diskaun ..hehe Pengambilan agent dibuka seluruh malaysia.. Boleh WhatsApp kita ya Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 5
by_dapurBUNDA's Photos in @pantang_food Instagram Account by_dapurBUNDA

pantang_food

pantang_food's Media: ❗❗❗FRIENDLY REMINDER ❗ ❗ ❗

OUR KITCHEN WILL BE CLOSED ON 23RD MARCH & 24TH MARCH FOR MONTHLY CLEAN

❗❗❗FRIENDLY REMINDER ❗ ❗ ❗ OUR KITCHEN WILL BE CLOSED ON 23RD MARCH & 24TH MARCH FOR MONTHLY CLEANING & FEW THINGS TO BE DONE.. EVERYTHING WE DO, JUST BECAUSE WE CARE ABOUT OUR SERVICE AND OUR BELOVED CUSTOMERS 😊😘 #pantangfood #pantangfooddelivery #pantangdelivery #pakejpantang #berpantang #bersalin #confinementfood #confinement #confinementday #hospitalputrajaya #hospitalkajang #hospitalserdang #andorra #makananpantang #pakejberpantangmurah

Share 1 10

Nak stop smoking? Jom cuba NCig 😁

by_dapurBUNDA's Photos in @pantang_food Instagram Account by_dapurBUNDA

pantang_food

pantang_food's Media: by #dapurBUNDA X pantang_food
☑️ 💯 Home Cooked ☑️ 💯 Tanpa MSG
☑️ 💯 Resepi & Masakan Melayu Asli

by #dapurbundaX pantang_food ☑️ 💯 Home Cooked ☑️ 💯 Tanpa MSG ☑️ 💯 Resepi & Masakan Melayu Asli ☑️ Premium HERBS & SPICES ☑️ Masakan Panas & Berkualiti ‼️‼️ PAKEJ BERPANTANG ‼️‼️ PAKEJ 1 HARI ( RM45 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner PAKEJ 3 HARI ( RM130 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner = Jus Kurma Merah & Longan ( 2hari ) PAKEJ 7 HARI ( RM300 ) = Lunch, Minum Petang & Dinner = Jus Kurma Merah & Longan ( 4hari ) = Jus Kunyit ( 1botol ) *Harga TIDAK TERMASUK caj penghantaran * 💯 Home Delivery * Dihantar SETIAP HARI #pantangfood #pantangdelivery #pantangfooddelivery #makananpantang #pakejberpantang #berpantang #bersalin #confinementfood #confinement #confinementday #hospitalputrajaya #hospitalkajang #hospitalserdang #andorra #pakejmurah #pakejpantangmurah

Share 2 21

Nak stop smoking? Jom cuba NCig 😁

dastemurunhq's Media: Pembelian 3 botol serunding halia Ke atas akan dapat Free pos dan free 1 pack (boleh pilih)

Boleh

Pembelian 3 botol serunding halia Ke atas akan dapat Free pos dan free 1 pack (boleh pilih) Boleh mix dgn garlic ya.. Harga serunding halia Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Lagi byk beli lagi byk diskaun ..hehe Pengambilan agent dibuka seluruh malaysia.. Boleh WhatsApp kita ya Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 11
dastemurunhq's Media: Perut rasa tak sedap??
Rasa sebu??
Angin bergelodak dlm perut?? Mai la cuba serunding halia das tem

Perut rasa tak sedap?? Rasa sebu?? Angin bergelodak dlm perut?? Mai la cuba serunding halia das temurun.. Sistur ni siap repeat order tau sbb tak sedap perut kalau tak makan serunding halia das temurun.. Beli simpan dulu pn boleh..makan bila perlu sbb serunding halia tahan 6 7 bulan..kalau nak kene beli skrg la sbb ada promosi tau.. Ada 2 promosi lg tuu Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK SISTURRR..1 pack free boleh pilih mana nak Promosi beli 4 PACK FREE 1 pack Pun ada tau..15/3 -18/3 je.. Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 11
dastemurunhq's Media: Tq ibu @kakfazidah rajin bg gambar..hehe
Sampai licin tu ha.. Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PAC

Tq ibu @kakfazidah rajin bg gambar..hehe Sampai licin tu ha.. Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK SISTURRR..1 pack free boleh pilih mana nak Promosi beli 4 PACK FREE 1 pack Pun ada tau..15/3 -18/3 je.. Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 12
dastemurunhq's Media: Ada yg nak promosi lg tak??
Berbaloi2 beli serunding halia das temurun. 
Ada promosi lg ya..
Beli T

Ada yg nak promosi lg tak?? Berbaloi2 beli serunding halia das temurun. Ada promosi lg ya.. Beli Trial pack 4 jenis akan dapat 1 pack FREE..WOW 15.3 sampai 18.3 je tau.. Mai la Order bebanyak dapat byk free utk UOLLSSS..hehe Harga serunding halia Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Lagi byk beli lagi byk diskaun ..hehe Pengambilan agent dibuka seluruh malaysia.. Boleh WhatsApp kita ya Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 7
dastemurunhq's Media: Serunding halia dari das Temurun berkhasiat untuk 👇

1. Melancarkan darah dan sesuai di makan keti

Serunding halia dari das Temurun berkhasiat untuk 👇 1. Melancarkan darah dan sesuai di makan ketika demam.confirm berpeluh uolls 😄 2. Sesuai utk ibu mengandung untuk menguatkan antibodi anak dan keluarkan angin 3. Sesuai dimakan ketika berpantang utk hangatkan badan dan perut..mampu buang angin dr dalam badan dan kepala. 4. Melawaskan perut dan sembelit..serunding halia habiba sangat bagus kerana membantu pencernaan 5. Sebagai pembuka selera dan sesuai dimakan semua golongan dan sesuai dibawa kemana2 terutama utk traveller dan student Rasa habiba ni macam mana?? Rasanya semestinya rangup dan garing dan Tak berminyak ya..yang pasti makan habiba halianya Tak selit kat Gigi sebab rangup gitu 😁 Cara makan 👇 Makan Dua sudu sehari atau sesudu masa makan..cukup Ke makan sikit macam tu?? Cukup uollss..makan sikit pun dah rasa kesan sbb bahan2 di proses dan disuling dengan berkualiti.. Expired date : 1 tahun jika tidak dibuka Kene makan hari2 Ke??? 👇 Makan hari2 pn boleh.. Makan bila perlu pn boleh contohnya : 1.Demam 2.Perut atau kepala masuk angin 3.Susah yak2 atau sembelit Jadi pastikan serunding halia crispy habiba sentiasa ada utk keperluan kecemasan dan Tak diduga 😘 Harga Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 7
dastemurunhq's Media: Halemakk..
Serunding halia das temurun buat mak mertua fall in love..huhu
Dahsyat naa..heee
Korang

Halemakk.. Serunding halia das temurun buat mak mertua fall in love..huhu Dahsyat naa..heee Korang nak tak mertua korang fall in love jugak?!!? Mai wasap hakak kita reramai bg hadiah kat mak kiter.. Hehe Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK SISTURRR..1 pack free boleh pilih mana nak Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 6
dastemurunhq's Media: Pembelian 3 botol serunding halia Ke atas akan dapat Free pos dan free 1 pack (boleh pilih)

Boleh

Pembelian 3 botol serunding halia Ke atas akan dapat Free pos dan free 1 pack (boleh pilih) Boleh mix dgn garlic ya.. Harga serunding halia Trial pack Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Lagi byk beli lagi byk diskaun ..hehe Pengambilan agent dibuka seluruh malaysia.. Boleh WhatsApp kita ya Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 7
dastemurunhq's Media: Korang suka makan serunding halia dgn ape???
Sis suka makan dgn nasi gaul campur telur goreng pergh

Korang suka makan serunding halia dgn ape??? Sis suka makan dgn nasi gaul campur telur goreng perghh ngecess terus..hehe Siap pakej peluh2 lepas makan.. Heee Tak seronok tau ngecess sorang2 ni..jom wasap sis order reramai kita pekena serunding halia.. Fuhhh.. Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 0 11
dastemurunhq's Media: Ada yg suka ratah tak serunding halia das temurun??
Jangan kata ada tak suka ratah..sissy pn Kadang

Ada yg suka ratah tak serunding halia das temurun?? Jangan kata ada tak suka ratah..sissy pn Kadang2 gatal tangan makan meratah.. Heee Kalau tgh demam gaul2 kosong dgn nasi je siap kau kejap lg berpeluh..huuu.. Haa korang palagi wasap sis Jom kita meratah sesama..hehe Beli 3 botol dapat FREE POS DAN 1 PACK SISTURRR..1 pack free boleh pilih mana nak Cracked garlic/garlic goreng Pack RM 5 Botol RM 18 #feedbackhabiba Harga Trial pack Serunding halia Original : RM 7 Pedas,lada hitam dan extra bilis : RM 7.50 Utk harga botol boleh WhatsApp sis Whatsapp 0143375454 Atau click link pada bio 👆 #makananpantang #confinementday #confinementlady #confinement #confinementfood #pantangfood #ikanbilishalia #habibabilishalia #dastemurunhq #dastemurun #sedap #bazaarpaknil #pengedardiperlukan #agentneeded #dropship #serundinghalia

Share 2 10

Semoga diluaskan rezeki berpanjangan 🤲

Kedai.IG's Photos in @kedai.ig Instagram Account Kedai.IG

kedai.ig

kedai.ig's Media: #ibuberpantang #pantangtradisional #confinementfood #confinementday #selamatberpantang Antara khasi

#ibuberpantang #pantangtradisional #confinementfood #confinementday #selamatberpantang Antara khasiat2 ❤bawang putih ✅mengubati jangkitan kulat pd kulit. ✅mencegah serta menyembuhkan demam dan juga selsema ✅melindungi jantung dan mennutunkan kadar kolestrol serta tekanan darah ✅menurunkan tahap gula dlm darah ✅mengurangkan angin dlm bdn sesuai untuk ibu berpantang ✅meningkatkan kemampuan seksual ❤halia ✅mengawal aliran darah yg normal ✅melindungi diri dr kanser usus ✅menguatkan sistem imuniti diri ✅merawat ketidakselesaan perut ✅memanaskan badan ibu didalam pantang ❤ lada hitam ✅membantu mencegah kanser ✅membantu dlm penghadaman ✅menyingkirkan angin dlm badan ✅melegakan hidung tersumbat dan batuk ✅membantu org yg tiada selera makan ✅anti depresan #bawangputihcrispy #serundinghaliasedap #sambalhitam #serundinghalia #sambalhitampahang #posseluruhmalaysia #codkuantan #codkemaman

Beserah
Share 4 3
Load More

Latest confinementday Shared at KENYI Postnatal Care Center 肯儀产后护理中心