Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

List kualalumpur Photos and Videos

List all kualalumpur photos and videos. Find and browse tons of kualalumpur new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of kualalumpur. We have found 20 Medias and 0 Comments.

Sponsered Ads

Gfstore.co's Photos in @gfstore.co Instagram Account Gfstore.co

gfstore.co

gfstore.co's Media: Feminine embroidery top🌷
New in
Color : Pink / turquoise

DM us for fast reply 📱Wechat : hazell02

Feminine embroidery top🌷 New in Color : Pink / turquoise DM us for fast reply 📱Wechat : hazell0209 📱FB : Glamoure Fashionista 欢迎询问💕 信息或留言下单 邮寄马来西亚(东马和西马) #koreafashion #fashion #love #travel #newarrivals #events #trendy #bespoke #embroidery #dreams #blog #muji #japan #lace #styleblogger #malaysia #ol #onlineshopping #designer #boutique #onlineboutique #malay #clothes #top #dress #styleblogger #kualalumpur #ootd #ootdfashion

Share 0 0
liazain7's Media: Bismillah
.
SALMA DRESS Real Pict 😍😍😍
Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu.
.
🌹

Bismillah . SALMA DRESS Real Pict 😍😍😍 Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu. . 🌹Spesifikasi SALMA DRESS. Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi. Elegant namun manis dan tetap syar'i Cocok digambarkan untuk design salma ini. #salmadressbyaden Hadir dengan 15 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun. . 🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL. Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini. Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah... . 🌹Size chart SALMA DRESS *tersedia dalam 4 size S, M, L, XL . 🌹DETAIL PRODUK 1. Menggunakan kancing 2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB) 2. Kantong dalam di bagian kanan 3. Rersleting dada 4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan) . Harga SALMA DRESS Rp. 255.000,- Only Dress Distributor Sumatera Utara❤❤ WA: +6281362605333 BUKALAPAK: corizahra21 SHOPEE: julianazain91 #adenhijab#adenmitra#adenmedan #salmadress #bajucouplemuslim #sarimbitlebaran #jualgamis #gamismuslimah #bukalapak #distributorsumatera #distributormedan #gamis #busanamuslimah #bandaaceh #medan #padang #pekanbaru #riau #jambi #bengkulu #palembang #indonesia #sumatera #kualalumpur #kisaran #deliserdang #labura #jzfashionmdn #hijab

PT Pelabuhan Indonesia I - Persero
Share 0 0
2 KASUT RM90 😱's Photos in @vie.sneakers Instagram Account 2 KASUT RM90 😱

vie.sneakers

vie.sneakers's Media: [ LIKE,COMMENT & TAG KAWAN KORANG ]
GIVEAWAY YEAYY 🎉🎊 Ok gais, harini admin nak buat giveaway top

[ LIKE,COMMENT & TAG KAWAN KORANG ] GIVEAWAY YEAYY 🎉🎊 Ok gais, harini admin nak buat giveaway topup untuk korang 🙌🏽 Cara-cara nak join contest ni senang je 😉 korang cuma kena ikut step kat bawah ni👇🏽 : 1. WAJIB follow dan like 10 lastest post @vie.sneakers & @vie.elrah 😆 2. Teka 3 nombor yang anda nak teka dan tag 3 orang kawan anda 😚 *boleh cuba banyak kali tapi kawan yang ditag perlu orang yang lain 😁 3. Pemenang akan diumumkan sebaik sahaja nombor yang betul dapat diteka 🥳 SEMOGA BERJAYA 😊 - P/S : sesiapa yang tak ikut syarat yang ditetapkan tidak akan dikira sebagai pemenang walaupun nombor yang diteka tu betul 😇 - #giveawaytopup #freetopup #giveaway #topupfree #giveawaymalaysia #contest #contesttopup #contestmalaysia #percumatopup #kualalumpur #kotabahru #kuantan #johorbahru #bangi #ampang #setapak #kualaterengganu #padangbesar #uitm #ukm #um #umk #uum #upnm #usim #unisza #usm #upm

Share 0 0
LUBUK SKIRT's Photos in @lawa.comm Instagram Account LUBUK SKIRT

lawa.comm

lawa.comm's Media: Flare Skirt boleh di pakai ke mana saja. Bersukan atau berdating! 😍
.
.
💐Kain tak jarang
💐Kain t

Flare Skirt boleh di pakai ke mana saja. Bersukan atau berdating! 😍 . . 💐Kain tak jarang 💐Kain tak melekap 💐Kain berat . 💐Kain tak mudah kedut 💐Kain tak panas . . #skirt #skirtmuslimah #extendedskirt #extendedskirtflare #miniskirt #coveraurah #skirtlabuh #muslimah #sayajual #kualalumpur #sayajualskirt #murah #baju #skirtlawa #skirtcantik #ootd #clothes #flareskirt #flowyskirt #zumba #excercise #jogging #hiking #jonggerskirt

Share 0 1
Official Malaysia Hypebeast's Photos in @malaysia_hypebeast Instagram Account Official Malaysia Hypebeast

malaysia_hypebeast

malaysia_hypebeast's Media: 📸 : @_zvlkfly 🇲🇾🔥
.
.
.
Please Follow @malaysia_hypebeast  And Use Hastag #malaysia_hypebeast

📸 : @_zvlkfly 🇲🇾🔥 . . . Please Follow @malaysia_hypebeast And Use Hastag #malaysia_hypebeast For Repost ! . . #malaysia#hypebeast#OutfitMalaysia #fitsonpoint #insaneoutfits #Ootd #Malaysia_Hypebeast #Streetwear #Malaysiastreetwear #Streetwearstuff #Hypestuff #Kualalumpur #MalaysianPeople #HustleHype #dailystreetwear #outfitmyth #outfitboy #hypedhaven #hypestreet #streetmen #freshstreetfits #Klfashion #simplefits #menaboutfashion #2019

Share 0 0
Daraka Mebel's Photos in @darakamebel Instagram Account Daraka Mebel

darakamebel

darakamebel's Media: __

BJM 016 Bangku Trembesi Panjang Model Natural 120 cm

Pjg 120 cm, tinggi dudukan 45 cm
Bahan Ka

__ BJM 016 Bangku Trembesi Panjang Model Natural 120 cm Pjg 120 cm, tinggi dudukan 45 cm Bahan Kayu Trembesi, Finishing Melamine, Harga : Rp. 525.000,- belum ongkir / diambil Katalog : #darakamebel Sub Katalog : #darakabjm Titel : #darakabjm016 https://facebook.com/DarakaMebel https://facebook.com/Jepara.Furniture http://www.darakamebel.com/ Jakarta : Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia #jakarta Bandung : Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia #bandung Nganjuk ( Jawa Timur ) : Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749 Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia Serang ( Banten ) : Daraka Mebel Serang 08111233200 / 081911159813 Lingkungan Dalung Rt 02/01, Cipocokjaya, Serang, Banten, Indonesia #serang Depok ( Jawa Barat ) : Daraka Alam Kencana 081294109687 Jl. Cendrawasih No. 82, Pengasinan, Sawangan, Kota Depok, Jawa Barat #depok #ikea #furniture #indonesia #surabaya #medan #interiordesign #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork #paris #amsterdam #furnitureindonesia #furniturejakarta __

Share 0 4
葉可馨 Rainy's Photos in @kexinnnn88 Instagram Account 葉可馨 Rainy

kexinnnn88

kexinnnn88's Media: インド料理屋でマレーシアミルクティーをテイクアウトしたら、熱々でビニール袋に入れられて出てきた!
日本人が珍しかったみたいで、カレー麺や蒸しパン等たっくさん無償でくれた!笑笑
對日本人來說這種袋子裡

インド料理屋でマレーシアミルクティーをテイクアウトしたら、熱々でビニール袋に入れられて出てきた! 日本人が珍しかったみたいで、カレー麺や蒸しパン等たっくさん無償でくれた!笑笑 對日本人來說這種袋子裡的奶茶的樣子好特別!哈哈哈 #奶茶 #馬來西亞 #ミルクティー #クアラルンプール #マレーシア #milktea #kualalumpur #malaysia #trip

Kuala Lumpur, Malaysia
Share 0 0
SALE TERLAJAK MURAH!!'s Photos in @songket_republik.co Instagram Account SALE TERLAJAK MURAH!!

songket_republik.co

songket_republik.co's Media: SONGKET TENUN  ASLI BUNGATONA RAYA JALUR EXCLUSIVE 
Polysilk+cotton
Bidang 45
4.25 meter 
Order?tek

SONGKET TENUN  ASLI BUNGATONA RAYA JALUR EXCLUSIVE Polysilk+cotton Bidang 45 4.25 meter Order?tekan link wasap dibio 👆👆 www.wasap.my/60194308400/tona #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton #songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #sampinmurah #kotabharukelantan #tv3 #trengganu

Share 0 1
Marvin Posadas's Photos in @vinposadas Instagram Account Marvin Posadas

vinposadas

vinposadas's Media: Enjoying this indoor theme park at First World Plaza #skytropolisfunland #gentinghighland #kualalum

Enjoying this indoor theme park at First World Plaza #skytropolisfunland #gentinghighland #kualalumpur #malaysia 🇲🇾

Skytropolis Funland Genting Highlands
Share 0 0
SALE TERLAJAK MURAH!!'s Photos in @songket_republik.co Instagram Account SALE TERLAJAK MURAH!!

songket_republik.co

songket_republik.co's Media: SONGKET TENUN  ASLI BUNGATONA RAYA JALUR EXCLUSIVE 
Polysilk+cotton
Bidang 45
4.25 meter 
Order?tek

SONGKET TENUN ASLI BUNGATONA RAYA JALUR EXCLUSIVE Polysilk+cotton Bidang 45 4.25 meter Order?tekan link wasap dibio 👆👆 www.wasap.my/60194308400/tona #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton #songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #sampinmurah #kotabharukelantan #tv3 #trengganu

Share 0 0
Gfstore.co's Photos in @gfstore.co Instagram Account Gfstore.co

gfstore.co

gfstore.co's Media: Comfy embroidery top🌷New in
Color : Black / brick red 
DM us for fast reply 📱Wechat : hazell0209

Comfy embroidery top🌷New in Color : Black / brick red DM us for fast reply 📱Wechat : hazell0209 📱FB : Glamoure Fashionista 欢迎询问💕 信息或留言下单 邮寄马来西亚(东马和西马) #koreafashion #fashion #love #travel #newarrivals #events #trendy #bespoke #embroidery #dreams #blog #muji #japan #lace #styleblogger #malaysia #ol #onlineshopping #designer #boutique #onlineboutique #malay #clothes #top #dress #styleblogger #kualalumpur #ootd #ootdfashion

Share 0 5
PENINGGI POPULER MALAYSIA's Photos in @health_herbal.best02 Instagram Account PENINGGI POPULER MALAYSIA

health_herbal.best02

health_herbal.best02's Media: Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @health_herbal.best02 . 📱Whatsap : +60102545935 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

Share 0 0
CuckooED's Photos in @cuckoo.by.syafiq Instagram Account CuckooED

cuckoo.by.syafiq

cuckoo.by.syafiq's Media: "Kau nak pergi mana kelam kabut ni?" tanya Rahman. "Kau jangan banyak tanya boleh tak?" balas Azhar

"Kau nak pergi mana kelam kabut ni?" tanya Rahman. "Kau jangan banyak tanya boleh tak?" balas Azhar. “Kau ni dah kenapa baran tak tentu pasal? Aku tanya je kot. Bukan aku maki. Nak kata emosi tak stabil sebab datang bulan, kau tu lelaki!” kata Rahman. Maaf Man, maaf. Aku memang nak cepat ni, isteri aku dah bising kat rumah suruh pergi Tesco beli air mineral untuk buat minum dan susu anak aku. "Kau tak bayar bil air ke apa Azhar?" tanya Rahman. Bukan tak bayar bil air Man tapi kau tahu-tahu je la air paip sinki rumah kita ni bukannya bersih sangat. Hari itu masa aku nak buat susu anak aku keluar air karat dari paip sinki, takkan aku nak buat susu anak aku guna air macam tu memang tak la kan, rungut Azhar. Azhar, Azhar. "Kau ni tak kenal betul lagi dengan aku rupanya. Aku kan ejen Cuckoo, kau lupa ke? Kalau kau bagi tahu aku masalah air dekat rumah kau macam-macam model aku boleh syorkan yang sesuai untuk kau," jelas Rahman. Sudah lah, kau pergi la beli dekat Tesco tu dahulu nanti lambat lagi bising isteri kau dekat rumah tu. Sampai rumah nanti kau Whatsapp aku, bagi detail yang perlu kau isi untuk pendaftaran. Lepas sudah daftar kau tunggu je 3-5 hari nanti orang Cuckoo datang pasang dekat rumah kau. "Sudah pasang nanti jangan lupa ajak aku mengopi dekat rumah kau," gurau Rahman. Hahahaha. Mereka berdua gelak terbahak-bahak sampai keluar kahak. Penapis air Cuckoo ini menghasilkan air mineral yang beralkali rendah yang sesuai untuk diminum oleh semua peringkat umur. Mempunyai 4 jenis filter yang akan ditukar pada setiap 4 bulan disertakan sekali dengan servis. Semuanya percuma mengikut tempoh kontrak yang dipilih. Paling best pendaftaran, pemasangan dan penghantaran semuanya percuma. Best kan? Whatsapp link untuk pertanyaan http://www.wasap.my/60146491127 #Cuckoo #Penapisairmurah #Penapisairmampumilik #sayajual #kualalumpur #wangsamaju #ipoh

Share 0 0
ranaco_group's Media: PELUANG KERJAYA YANG LEBIH TINGGI BERSAMA RANACO SETELAH 6 BULAN TAMAT PENGAJIAN!
.
Kadar penganggu

PELUANG KERJAYA YANG LEBIH TINGGI BERSAMA RANACO SETELAH 6 BULAN TAMAT PENGAJIAN! . Kadar pengangguran graduan di Malaysia adalah amat tinggi di mana ia mencecah sehingga 204,000 orang atau 40.5% daripada keluruhan kadar pengangguran tersebut . Namun, lebih daripada 75% graduan berjaya dalam bidang masing-masing setelah 6 bulan tamat pengajian dan kursus di Ranaco degan lebih 2000 jalinan industri . REBUT PELUANG ANDA DENGAN JAMINAN KERJAYA YANG LEBIH TINGGI! . Tunggu apa lagi, hubungi pihak kami sekarang untuk pertanyaan lebih lanjut : http://ranaco.wasap.my/ - 019 911 1719 http://ranaco1.wasap.my/ - 019 982 3438 http://ranaco2.wasap.my/ - 019 999 2759 . Atau dapatkan maklumat lengkap program pengajian di sini https://bit.ly/2TZawLV . #ranaco #ranacoedu #jommasukranaco #Ranaco #RanacoEdu #jommasukranaco #spm2018 #jommasukipt #education #sambungbelajar #jomsambungbelajar #iptsmalaysia #malaysia #terengganu #kualalumpur Sumber : https://www.theedgemarkets.com/article/youth-unemployment-rate-still-high

Kemaman, Terengganu, Malaysia
Share 0 2
colourNpatches's Photos in @colournpatches Instagram Account colourNpatches

colournpatches

colournpatches's Media: Tomorrow we will be back at DC Mall till Saturday 30th of March!! ❤️ 10am to 8pm ... See you there�

Tomorrow we will be back at DC Mall till Saturday 30th of March!! ❤️ 10am to 8pm ... See you there👋🏻 #colournpatches #gemstonejewelry #corporateaccessories #fashionistaatwork #corporateelegance #handmadegemstonejewelry #statementnecklace #beadedbracelets #damansaraheights #bazaar #kualalumpur #shopping

DC Mall
Share 0 1
Wahyu lailatul qadarsih's Photos in @wahyulailatulqadarsih Instagram Account Wahyu lailatul qadarsih

wahyulailatulqadarsih

wahyulailatulqadarsih's Media: I am feeling so grateful 😇
.
.
#twintowers 
#petronastwintower 
#kualalumpur

I am feeling so grateful 😇 . . #twintowers #petronastwintower #kualalumpur

Share 0 1
Daraka Mebel's Photos in @darakamebel Instagram Account Daraka Mebel

darakamebel

darakamebel's Media: __

BJK 001 Bangku Klasik Model 1

Panjang dudukan 135 cm
Bahan Kayu Jati, Unfurnish ( kondisi ment

__ BJK 001 Bangku Klasik Model 1 Panjang dudukan 135 cm Bahan Kayu Jati, Unfurnish ( kondisi mentah ) Harga : Rp. 1.500.000,- belum ongkir / diambil Katalog : #darakamebel Sub Katalog : #darakabjk Titel : #darakabjk001 https://facebook.com/DarakaMebel https://facebook.com/Jepara.Furniture http://www.darakamebel.com/ Jakarta : Workshop Jati Oetomo 081326369896 Jl. Raya Bekasi Timur KM. 17 no 174 (Blkg Toko Depo Abadi), Klender, Jakarta Timur, Indonesia #jakarta Bandung : Daraka Mebel Bandung 022-6001613 / 081326033379 Jl. Kebon Kopi, Gg. Nurulhuda 319, Cibeureum, Bandung, Jawa Barat, Indonesia #bandung Nganjuk ( Jawa Timur ) : Daraka Mebel Jatim 085290925097 / 085641664749 Jl. Loceret - Warujayeng No.10 (sblh Masjid Baitul Muttaqin), Plosoharjo, Pace, Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia Serang ( Banten ) : Daraka Mebel Serang 08111233200 / 081911159813 Lingkungan Dalung Rt 02/01, Cipocokjaya, Serang, Banten, Indonesia #serang Depok ( Jawa Barat ) : Daraka Alam Kencana 081294109687 Jl. Cendrawasih No. 82, Pengasinan, Sawangan, Kota Depok, Jawa Barat #depok #ikea #furniture #indonesia #surabaya #medan #interiordesign #yogyakarta #jawabarat #jawatimur #bali #kualalumpur #malaysia #singapore #palembang #dubai #istanbul #hongkong #losangeles #milan #newyork #paris #amsterdam #furniturejakarta __

Share 0 3
hairil's Photos in @hairelzhre Instagram Account hairil

hairelzhre

hairelzhre's Media: 3ᴍ 2ᴡ
.
.
.
.
.
#d3100nikon #nikon #nikond3100 #awangmalaya #remajagrapher #igersmalaysia
#moodypor

3ᴍ 2ᴡ . . . . . #d3100nikon #nikon #nikond3100 #awangmalaya #remajagrapher #igersmalaysia #moodyports #igers #kualalumpur #bukitbintang #rileks #streets_vision #rsa_streetview #str8hdr #moodygrams #agameoftones #nightimages #streethunt #createexploretakeover #igrefined #fatalframe #illgrammer #mensfashion #women

Bukit Bintang
Share 3 8

Isap gam kat tangga

Mana izwan tak nmpk👀

Mutiaralombok153's Photos in @mutiaralombok153 Instagram Account Mutiaralombok153

mutiaralombok153

mutiaralombok153's Media: Anting emas  mutiara laut IDR 1.400.000
More info WA 082243532484

Pengiriman dari Lombok NTB
Payme

Anting emas mutiara laut IDR 1.400.000 More info WA 082243532484 Pengiriman dari Lombok NTB Payment BCA 0561386152 an asratu aini 👉👉👉 BNI 0148906641 an endang juliati #oleholehlombok #oleholehlombokmurah #mutiaralautlombok #mutiaratawarlombok #mutiaralombok #lombokpearl #lombok #ntb #mataram #aksesories #fashion #jakarta #aceh #kalimantan #papua #pearl #bandung #banjarmasinbungas #bali #denpasar #papua #kalimantan #kualalumpur #yogyakarta #surabaya #indonesia #wanita #kalung #anting #gelang #cincin

Pantai Ampenan Kota Tua
Share 0 4
shieyeekok's Media: preparing…😋
.
#tasty #eatstagram #yahoofood #beautifulcuisines #malaysianfoodie #foodislife #foodg

preparing…😋 . #tasty #eatstagram #yahoofood #beautifulcuisines #malaysianfoodie #foodislife #foodgawker #malaysia #nomnom #feastagram #satisfeed #Kualalumpur #cheatmeal #lambchop #foodiegram #tomyam #foodilysm #foodbeast #selangor #foodshare #foodpics #foodaddict #foodadventures #photooftheday #eeeeeats #asianfoodporn #bbqlamb #bbq

Share 0 2
Load More

Latest kualalumpur Shared at PT Pelabuhan Indonesia I - Persero