Sometag Sometag

Some Social Media Adventures

List rrclaymask Photos and Videos

List all rrclaymask photos and videos. Find and browse tons of rrclaymask new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of rrclaymask. We have found 20 Medias and 0 Comments.

Sponsered Ads

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Ramai yang mengabaikan pemakaian masker.
Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila

Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam 😍 #home #facepack #fun #video #malaysia #support #comment4comment #followforfollowback #likeforlikes #rrclaymask #acne #scar #ootd #kualalumpur #correction #pembetulan #confused #lookalike #nevergiveup #beauty #organic #onlineshopping #dm #skincare #claymask

This image contains some dirty nsfw content!
Share 0 23
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 7 28
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 2 22
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: 👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik

👉🏻Ok, tengok balik cara uolls cuci mula. Kalau yang jenis pakai foundation, krim then uolls balik2 je cuci muke dgn penuh Buih je kan.. yang mmg konon nya dah cuci bersih. Hakikatnya xlah, so klu nk betul2 hilang sisa2 krim dari muka mestilah cari oils base cleanser. Pakai baby oil pun jadik. After tat, Bilas bersih2. Baru lah pores tu xtersumbat dengan minyak, peluh, foundation habuk2 tuh. Manfaatkan hari bercuti anda dirumah dengan membelai dan merawat kulit wajah anda. #rrclaymask #produkviral #2019 #organic #tanahliat #masker #wajib #setiap #minggu #happy #masking

Share 3 29

Dm

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mence

Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mencerahkan wajah serta mengelakkan pori-pori daripada tersumbat. Selain itu, masker muka dapat mencerahkan lagi kulit yang kusam. Boleh jugak jadikan scrub muka tuk menyelesaikan masalah jerawat dan kulit berminyak. Dengan hanya 4 minggu sahaja, kesan jerawat dan bintik hitam akan hilang sekelip mata serta masalah kulit berminyak berkurangan. #product #friends #family #newyearseve #rrclaymask #suke #bebas #chat #onlineshopping #likeforlikes #followforfollowback #comment4comment #love #skincare #

Share 0 10
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mence

Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mencerahkan wajah serta mengelakkan pori-pori daripada tersumbat. Selain itu, masker muka dapat mencerahkan lagi kulit yang kusam. Boleh jugak jadikan scrub muka tuk menyelesaikan masalah jerawat dan kulit berminyak. Dengan hanya 4 minggu sahaja, kesan jerawat dan bintik hitam akan hilang sekelip mata serta masalah kulit berminyak berkurangan. #product #friends #family #newyearseve #rrclaymask #suke #bebas #chat #onlineshopping #likeforlikes #followforfollowback #comment4comment #love #skincare #

Share 0 14
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mence

Untuk pengetahuan uolls , masker muka sangat penting digunakan kerana ia membuang kulit mati, mencerahkan wajah serta mengelakkan pori-pori daripada tersumbat. Selain itu, masker muka dapat mencerahkan lagi kulit yang kusam. Boleh jugak jadikan scrub muka tuk menyelesaikan masalah jerawat dan kulit berminyak. Dengan hanya 4 minggu sahaja, kesan jerawat dan bintik hitam akan hilang sekelip mata serta masalah kulit berminyak berkurangan. #product #friends #family #newyearseve #rrclaymask #suke #bebas #chat #onlineshopping #likeforlikes #followforfollowback #comment4comment #love #skincare #

Share 0 12
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Bagi yg blom kawen
💁‍♀️nk cntik spya sng mndpt phatian 💁‍♀️bg yg dh kawen,nk cntik sb nk suami te

Bagi yg blom kawen 💁‍♀️nk cntik spya sng mndpt phatian 💁‍♀️bg yg dh kawen,nk cntik sb nk suami tertarik sepanjang zaman(penting ni)...✔✔ And Ade plk ayat kelakar nih💁‍♀️. 🤷‍♀️ "umur 20an mmg mngancam, dah 30 an mcm2, masuk 40 an semankin terancAm, jejak 50 an terasa di ancam, sampai 60 an terus x cam..." 🙅‍♀️. Tapi mesej nye yg sama.. pompuan mesti kne cantik .. but ladiesss, jangan lupe tuk mensyukuri segala ape yg kite ada. Bila kite hargai diri sendiri, secara xlangsung uolls akn bg aura positive and persepsi yang tinggu pada org sekeliling. #masker #kulit #anjal #bebaskimia #bebaspewarna #selamat #yakini #tanahsemata #sayangkulit #untukkeyakinan #masalahkulit #mampu #dilawan #akhiri #dengan #rrclaymask

Share 2 36

Cara buat mask tu cam.mne

@aleeyasuee dm pLss😊

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Bagi yg blom kawen
💁‍♀️nk cntik spya sng mndpt phatian 💁‍♀️bg yg dh kawen,nk cntik sb nk suami te

Bagi yg blom kawen 💁‍♀️nk cntik spya sng mndpt phatian 💁‍♀️bg yg dh kawen,nk cntik sb nk suami tertarik sepanjang zaman(penting ni)...✔✔ And Ade plk ayat kelakar nih💁‍♀️ "umur 20an mmg mngancam, dah 30 an mcm2, masuk 40 an semankin terancAm, jejak 50 an terasa di ancam, sampai 60 an terus x cam..." Tapi mesej nye yg sama.. pompuan mesti kne cantik .. but ladiesss, jangan lupe tuk mensyukuri segala ape yg kite ada. Bila kite hargai diri sendiri, secara xlangsung uolls akn bg aura positive and persepsi yang tinggu pada org sekeliling. #masker #kulit #anjal #bebaskimia #bebaspewarna #selamat #yakini #tanahsemata #sayangkulit #untukkeyakinan #masalahkulit #mampu #dilawan #akhiri #dengan #rrclaymask

Share 2 19

Pm hrge

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️
✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna. ✅ dikisar

BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️ ✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna. ✅ dikisar halus tuk penyerapan minerals yang dikehendaki kulit ✅Freshmade and Homemade ✅mengandungi agent antiOxidants tuk menganjalkan kulit dan menghalang pencemaran udara merosakan Kulit uolls #masker #kulit #anjal #bebaskimia #bebaspewarna #selamat #yakini #tanahsemata #sayangkulit #untukkeyakinan #masalahkulit #mampu #dilawan #akhiri #dengan #rrclaymask

Share 1 2

How to oder

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️
✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna. ✅ dikisar

BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️ ✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna. ✅ dikisar halus tuk penyerapan minerals yang dikehendaki kulit ✅Freshmade and Homemade ✅mengandungi agent antiOxidants tuk menganjalkan kulit dan menghalang pencemaran udara merosakan Kulit uolls #masker #kulit #anjal #bebaskimia #bebaspewarna #selamat #yakini #tanahsemata #sayangkulit #untukkeyakinan #masalahkulit #mampu #dilawan #akhiri #dengan #rrclaymask

Share 0 4
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️
✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna ✅ dikisar h

BEST SELLING product 💃🏼 Kenapa agaknye 💁‍♀️ ✅ tiada campuran bahan kimia and pewarna ✅ dikisar halus tuk penyerapan minerals yang dikehendaki kulit. ✅Freshmade and Homemade ✅mengandungi agent antiOxidants tuk menganjalkan kulit dan menghalang pencemaran udara merosakan Kulit uolls #masker #kulit #anjal #bebaskimia #bebaspewarna #selamat #yakini #tanahsemata #sayangkulit #untukkeyakinan #masalahkulit #mampu #dilawan #akhiri #dengan #rrclaymask

Share 0 2
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: After wash! oMG 😘 love it soo much 🥰 Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMas

After wash! oMG 😘 love it soo much 🥰 Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMask ni kan.. kulit jadi sehat and bersihh sgt. Bkn I jer perasan. En Suami pun dah mula tegur😍 @wanruby2425 Gentlemen! Pls take care of ur skin. U skin need it😍 skin xkenal gender k.. laki or perempuan we all have the same skin tat need to be pampered. Masker ni bukan hanya membuang sel kulit mati, malah mmberi nafas baru tuk kulit uolls tuk nmpak lebih blushing. Best sgt lepas cuci muke. Serius meh! I need to work on it 💪🏿 #gentleman #man #things #kulit #gender #notaproblem #find #ootd #kualalumpur #onlineshopping #rrclaymask

Share 0 23
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMask ni kan.. kulit jadi sehat and bersihh

Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMask ni kan.. kulit jadi sehat and bersihh sgt. Bkn I jer perasan. En Suami pun dah mula tegur😍 @wanruby2425 Gentlemen! Pls take care of ur skin. U skin need it😍 skin xkenal gender k.. laki or perempuan we all have the same skin tat need to be pampered. Masker ni bukan hanya membuang sel kulit mati, malah mmberi nafas baru tuk kulit uolls tuk nmpak lebih blushing. Best sgt lepas cuci muke. Serius meh! I need to work on it 💪🏿 #gentleman #man #things #kulit #gender #notaproblem #find #ootd #kualalumpur #onlineshopping #rrclaymask

Share 2 11

Pm plz

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMask ni kan.. kulit jadi sehat and bersihh

Review from best buddy @wanruby2425 💁‍♀️Sejak Pakai ClayMask ni kan.. kulit jadi sehat and bersihh sgt. Bkn I jer perasan. En Suami pun dah mula tegur😍 @wanruby2425 Gentlemen! Pls take care of ur skin. U skin need it😍 skin xkenal gender k.. laki or perempuan we all have the same skin tat need to be pampered. Masker ni bukan hanya membuang sel kulit mati, malah mmberi nafas baru tuk kulit uolls tuk nmpak lebih blushing. Best sgt lepas cuci muke. Serius meh! I need to work on it 💪🏿 #gentleman #man #things #kulit #gender #notaproblem #find #ootd #kualalumpur #onlineshopping #rrclaymask

Share 0 23
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas

SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas. Buat sementara waktu, elakkan cuci muka dgn produk yg mengandungi bahan kimia. Gunakan NATURAL skincare. Jangan lupa UV protection cream. ClayMask sangat sesuai untuk menenangkan kulit yang tengah sunburn. Tepek je kat muka. Pedih-pedih akan hilang. Sunburn akan hilang. Kulit pun rasa makin halus and lembut 😍 sebab ia akan detox muka uolls 👍🏻 #beautyskin #rrclaymask #review #oilyskin #sunburn #mukarentung # #scally #hurts #sakit #tiada #lagi

Share 0 5
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas

SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas. Buat sementara waktu, elakkan cuci muka dgn produk yg mengandungi bahan kimia. Gunakan NATURAL skincare. Jangan lupa UV protection cream. ClayMask sangat sesuai untuk menenangkan kulit yang tengah sunburn. Tepek je kat muka. Pedih-pedih akan hilang. Sunburn akan hilang. Kulit pun rasa makin halus and lembut 😍 sebab ia akan detox muka uolls 👍🏻 #BeautySkin #rrclaymask #review #oilyskin #sunburn #mukarentung # #scally #hurts #sakit #tiada #lagi

Share 0 7
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas

SUNBURN 🥵 Sunburn ni bukan setakat muka rentung je, kulit uolls confirm rasa pedih dan menggelupas. Buat sementara waktu, elakkan cuci muka dgn produk yg mengandungi bahan kimia. Gunakan NATURAL skincare. Jangan lupa UV protection cream. ClayMask sangat sesuai untuk menenangkan kulit yang tengah sunburn. Tepek je kat muka. Pedih-pedih akan hilang. Sunburn akan hilang. Kulit pun rasa makin halus and lembut 😍 sebab ia akan detox muka uolls 👍🏻 #BeautySkin #rrclaymask #review #oilyskin #sunburn #mukarentung # #scally #hurts #sakit #tiada #lagi

Share 1 5

Semoga hari ini , hari yg menyenangkan...

RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Review dari Husband and wife😘
Kulit muka rasa segar licin and 1st time tengok muke husband I BLUSH

Review dari Husband and wife😘 Kulit muka rasa segar licin and 1st time tengok muke husband I BLUSHING 😊 Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam. ‼️Jangan memakai masker melebihi 35 minit kerana ini akan menyerap kembali kelembapan kulit. Akhirnya kulit menjadi kering. #husbandandwife #review #rrclaymask

Share 0 21
RR BeautySkin's Photos in @rrclaymask Instagram Account RR BeautySkin

rrclaymask

rrclaymask's Media: Review dari Husband and wife😘
Kulit muka rasa segar licin and 1st time tengok muke husband I BLUSH

Review dari Husband and wife😘 Kulit muka rasa segar licin and 1st time tengok muke husband I BLUSHING 😊 Ramai yang mengabaikan pemakaian masker. Sebelum kulit wajah semakin kering dan nampak kusam, sila ambil serius info ini jika ingin miliki kulit cantik dan sihat… Masker bertindak sebagai detoks wajah. Ia membuang sel kulit mati dan menghaluskan kulit secara semula jadi. Apabila sel kulit mati dibuang, wajah tampak berseri dan kulit tampak remaja. Tekanan dan gaya hidup yang sibuk membuatkan kulit wajah terlihat lesu serta kusam. ‼️Jangan memakai masker melebihi 35 minit kerana ini akan menyerap kembali kelembapan kulit. Akhirnya kulit menjadi kering. #husbandandwife #review #rrclaymask

Share 0 12
Load More